Excursió al saló del manga

El dijous, dia 2 de novembre les classes de 5è i 6è vam anar al “XXIII  saló del manga de Barcelona”. Vam anar tot el dia i va ser molt divertit i interessant.

El motiu pel què vam anar va ser perquè les dues classes estem estudiant el manga i Japó.

Ens ho vam passar d’allò més bé i vam aprendre algunes coses que no sabíem. Vam anar en grups de quatre, dos nens de 5è i dos de 6è. Vam haver d’omplir un full amb preguntes relacionades amb l’organització del saló i vam haver de fer 1 petita entrevista a gent que estava visitant-lo  per tal d’agafar idees per organitzar el nostre.

Va ser molt interessant, vam veure un munt de coses.

Al pavelló 1 venien figures, mangas, clauers i moltes coses més i també menjar japonès.

Al pavelló 2  hi havia algun taller, un photocall, un lloc on t’ensenyaven una web on podies aprendre una mica de japonès i moltes parades relacionades amb la cultura japonesa..

Al pavelló 4 hi vam trobar una mena de botiga que venien molts mangas, un parell de parades que venien material de dibuix i també ens vam trobar al youtuber Jape  que t’ensenya a dibuixar.

Cal destacar també que vam veure a molta gent vestida de “cosplay” que és que la gent va disfressada de personatges manga o anime. Alguns d’ells eren molt autèntics.

Finlament dir-vos que ens va agradar molt. Us recomano que hi aneu, segur que us ho passeu d’allò més bé

Autora: Nadine Zamora de 6è