Parlant sobre l’alimentació adequada per la nostra salut, és important aprendre quins aliments són més recomanables, però també s’ha de tenir molta cura de com mengem aquests aliments, i el millor és fer-ho poc a poc. Per tal de ser-ne conscients, hem fet una pràctica vivencial amb xocolata. Aquesta pràctica ha consistit en menjar un tros de xocolata de la manera que ho fem normalment: la posem a la boca, la masteguem i l’empassem…té bon gust, oi? Però si abans tanquem els ulls, ens concentrem i l’olorem tranquil.lament i sense presses i, posteriorment quan ja hem interioritzat aquesta olor, ens la posem a la boca i deixem que es vagi desfent, i l’assaborim lentament…el gust és molt més bo!!! Els alumnes us expliquen aquesta experiència en el vídeo que adjuntem. Us animem a provar-ho!!!
Feu clic en els següents enllaços i podreu veure com fan la pràctica i què en pensen els alumnes.
https://drive.google.com/file/d/12Faf651A4ehJEcFxFBjlAFCg6dGT2ni0/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/12JzeP_SJjOiYSy_ZR2JTarKBkbyL9k3H/view?usp=sharing