Sessió de robòtica amb famílies

Benvolgudes famílies.

No fa gaire vam idear una sessió per compartir amb vosaltres part del que fem amb els i les vostres fills i filles a les sessions de robòtica que finalment es va materialitzar el passat dia 9 de maig.

Volem agrair a aquells que vau assistir la vostra presència.

Vet aquí un parell fotos de tan gratificant sessió:

Atentament,

María José i Rosa.

Dia internacional de la dansa 2019

Benvolgudes famílies.

Des de l’any 1982, cada 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa. El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO va proposar aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, el 29 d’abril de 1727,  considerat el pare del ballet modern.

El nostre centre, representat per els i les alumnes de cinquè, va donar-se cita al parc de Can Mulà amb la resta de centres educatius de la ciutat per tal de commemorar tan assenyalada data fent una sèrie de danses conjuntes.

A continuació, us mostrem un petit vídeo de l’esdeveniment:

Festa de Sant Jordi

Benvolgudes famílies.

Esperem que hagueu tingut una bona diada de Sant Jordi el passat dimarts.

Al nostre centre, com es tradició, també hem celebrat aquesta festa que enguany, degut a les vacances de Setmana Santa, hem emplaçat al divendres 26 d’abril.

A baix hi ha el programa amb totes les activitats que vam fer aquest dia. Us volem agrair la vostra presència en aquest dia tan assenyalat per al nostre centre. Moltes gràcies!!!

Sant Jordi 2019

Preinscripcions escolars. Curs 2019-2020

Benvolgudes famílies.

A la següent taula us facilitem el calendari de preinscripció d’enguany:

Calendari de preinscripció. Curs 2019 – 2020
EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA
Presentació de documentació del 29 de març al 9 d’abril
Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional 26 d’abril
Presentació de reclamacions del 29 d’abril al 3 de maig
Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions
8 de maig
Sorteig del número de desempat (Departament d’Educació -Serveis centrals- Via Augusta, 202. Barcelona) 9 de maig (número 140574)
Llista ordenada definitiva 14 de maig
Publicació de llistes ordenades definitives 15 de maig
Ampliació de petició de centres per sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d’ofici) del 30 de maig al 3 de juny
Oferta final de places escolars
11 de juny
Llista d’alumnes admesos i llista d’espera
12 de juny

MATRÍCULA

Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i primer curs d’ESO del 20 al 26 de juny

Us recordem el nostre horari d’atenció:

Dilluns de 9:00 a 14:00
Dimarts de 9:00 a 10:00
Dimecres Matins: de 9:00 a 14:00

Tardes: de 15:00 a 16:00 (des de l’1 d’octubre al 31 de maig)

Dijous de 9:00 a 10:00
Divendres de 10:00 a 13:00 (quinzenalment)

També podeu trobar més informació als següents enllaços:

⇒ Preinscripcions escolars a Mollet del Vallès

⇒ Estudiar a Catalunya

⇒ Escola del Bosc

XV Concurs de lectura en veu alta

El passat divendres 15 de març van tenir lloc els quarts de final de zona del quinzè concurs de lectura en veu alta en què vam acollir els i les alumnes dels diferents centres que van voler prendre-hi part.

Aquí teniu imatges de la nostra participació:

La nostra alumna Maria, al concurs de lectura

 

La nostra alumna Jara, al concurs de lectura

 

Jara i Maria, participants al XVè concurs de lectura en veu alta

 

Tot i que les nostres alumnes no es van classificar per a la següent fase estem molt i molt orgullosos de la seva participació.

En aquest enllaç trobareu informació sobre els i les alumnes (i centres) que van resultar els guanyadors. Enhorabona a tothom i gràcies per venir a compartir aquesta estona a la nostra escola!

XVè Concurs de lectura en veu alta

Jornada de portes obertes 2019

Benvolgudes famílies.

El passat dissabte 23 de març ha tingut lloc la nostra jornada de portes obertes al nostre centre.

A les 11:00, a la sala d’audiovisuals hi va haver la xerrada informativa adreçada a tothom i en especial a les famílies que amb intenció de matricular als seus fills o filles per primer cop a P3.

Cliqueu aquí!

Gràcies a tots i a totes les famílies que us heu volgut acostar a compartir aquest matí amb nosaltres. Esperem als vostres fills i filles, si així ho desitgeu, amb els braços oberts el curs que ve.

Som escola, som família. Som del bosc.

Llestos per al concurs de lectura en veu alta

Aquest mes de març el nostre centre acollirà el quart de final del XVè certamen de lectura en veu alta d’on sortirà el campió o campiona territorial.

Estarem representats per la María (4t). L’Álex (4t) és l’alumne suplent i l’obra de la qual es llegiran fragments és “L’any del gat”.

També la Jara (5è B) representarà a la nostra escola i el Martí (5è A) serà l’alumne suplent. Llegirà fragments del llibre “Un ós anomenat Paddington”.

Tots quatre, junt amb les seves respectives classes, s’estan preparant de valent per a una competició on participarem juntament amb alumnes vinguts i vingudes de tot el el Maresme i el Vallès Oriental, als qual acollirem amb molta il·lusió a la nostra escola.

Molta sort!

Podeu veure més informació al següent enllaç:

XVè Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

Exposició de Carnestoltes

Benvolgudes famílies!

Durant la setmana de carnaval, tots els i les alumnes del centre han pogut visitar al nostre centre la exposició itinerant sobre el Carnestoltes de Mollet.

En aquesta exposició, han pogut conèixer de primera mà els personatges principals de la comparsa del senyor Carnestoltes, tota una icona des dels vuitanta d’aquesta festa al nostre municipi.

I divendres va ser el dia gran: vam rebre al senyor Carnestoltes tal i com es mereixia i li vam oferir de part de tota l’escola un present, amb el pati ben engalanat per a l’ocasió. Agraïm la presència de tothom, pares, mares i famílies.

Per la tarda, mestres i alumnes varem gaudir de la nostra festeta carnavalera particular en què hi va haver molt d’ambient i molta ballaruca i on tothom podia venir disfressat lliurement.

Gràcies a tothom per l’èxit del Carnestoltes d’enguany!

Els alumnes d’Educació infantil participen a la revista “Mollet a mà”

EL BOSC, EL COR DE LA NOSTRA ESCOLA

A l’Escola del Bosc tenim un “Bosc” dins de l’escola. Gaudim d’un lloc real on poder observar, investigar i adquirir nous coneixements. Els alumnes d’Educació Infantil anem al nostre Bosc per veure com li afecta el pas de les diferents estacions. Quins són els arbres que hi trobem, com es diuen,  com són les seves fulles…També observem els animals que hi habiten: formigues, aranyes, ocells, conillets i ,fins i tot, algun esquirol.

A més,  al nostre Bosc també hi viu el Tió de Nadal i cada desembre l’anem a buscar per tenir-lo dins l’escola uns dies ben calentet.  I després torna a marxar fins l’any següent….

Estimant el Bosc, aprenem valors i respecte  pel nostre planeta.

Concert de nadal 2018

Benvolgudes famílies.

El passat divendres 21 de desembre al teatre del nostre centre va tenir lloc el nostre tradicional concert de Nadal en què els i les vostres fills i filles us delectaren amb les nadales que van preparar.

Fent clic a l’arbre de Nadal podeu visualitzar el programa que conté tota la informació:

L’equip de mestres i el personal de l’Escola del Bosc aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos a tots i a totes unes bones festes i un molt feliç any 2019.

Eleccions al consell escolar

S’ha iniciat el procés per tal de renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i centres privats sostinguts amb fons públics. A través d’aquestes eleccions, els consells escolars renovaran la meitat dels membres: representants del professorat, dels pares i mares o tutors de l’alumnat i del personal d’administració.

Les eleccions als consells escolars se celebren cada dos anys i es renova la meitat dels membres.

Què és un consell escolar?
És l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre escolar, determinat per la Llei d’educació de Catalunya. La funció principal del consell escolar és debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre, com ara el projecte educatiu, la programació general o la memòria econòmica, entre d’altres. En el cas dels centres de titularitat concertada, el consell escolar debat, avalua i aprova els temes a proposta de la titularitat del centre.

Calendari de les eleccions al nostre centre