REUNIONS FAMÍLIES

Entreu en els blocs dels cursos dels vostres fills i filles per poder consultar els documents de les reunions de famílies.

SEGUIM!!!

Halloween party 2020

Every primary class sang and danced Halloween songs in the afternoon! They did it really well in their scary costumes!!!
Halloween photos
1st graders song:  Halloween stomp:
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/4dzD4eM3qJs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>
 

Pla d’obertura de centres educatius

FASE 2. del 8 al 19 de juny

PLA OBERTURA DEFINITIU

IMPORTANT!!! 

EL PLA ESTÀ JA TANCAT I AQUEST ÉS EL SERVEI QUE FINALMENT S’OFEREIX:

  • NO HI HA DEMANDA D’ASSISTÈNCIA DE CAP ALUMNE D’INFANTIL 
  • Activitat puntual amb 45 alumnes de 6è els dies 18 i 19 de juny. CAL entregar la declaració pertinent DECLARACIO FAMILIES PRIMARIA
  • Tutories personalitzades en situacions d’excepcionalitat en el dia i hora que us convoqui la tutora CAL entregar la declaració pertinent DECLARACIO FAMILIES PRIMARIA

 

  • ALUMNES DE 6è: EL DIA QUE ELS TOQUI VENIR, HAURAN DE RETORNAR ELS LLIBRES DE TEXT SOCIALITZATS O EN PRÉSTEC DE LA BIBLIOTECA

 

  • PER TOTA LA RESTA D’ALUMNAT: per retornar-nos els llibres socialitzats o en préstec, i per a que us donem els objectes personals que es van quedar al centre del vostre fill/a organitzarem trobades esglaonades del 22 al 30 de juny. Us avisarem quan tinguem la planificació.

 

 

instruccions oficials per a l’elaboració del pla d’obertura

NOU ESPAI, ESCOLA A CASA…

Benvolgudes famílies,

Davant la impossibilitat de continuar el curs com havíem previst i imaginat… 🙄 us informem de les darreres actualitzacions al respecte.

Continuem adaptant-nos a la realitat complexa i desconcertant per contribuir en l’aprenentatge dels vostres fills/es, en la mesura de les nostres possibilitats, coneixements i recursos. Totes les escoles estem fent el que podem i sabem… Disculpeu-nos si no encertem amb les expectatives del què i com ho podríem fer, però davant la diversitat i necessitats de totes les llars de la comunitat educativa la coordinació i pressa de decisions no és fàcil. 

Segons el Departament d’Educació el 3r trimestre es considerarà lectiu, avaluable i impartit a distància. Tot i així, les administracions pertinents, els serveis educatius del municipi, les direccions i equips docents treballem per entendre i adaptar-nos al que això suposa, i poder anar definint sobre la marxa procediments sostenibles per a tota la comunitat educativa. 

Hem creat NOVES carpetes per cursos a l’espai de la dreta on hi trobareu de forma actualitzada i periòdica  activitats, recursos i materials per encetar el 3r TRIMESTRE. Aquest NOU ESPAI esdevindrà el mitjà virtual que emprarem. 

Pel seguiment tutorial, l’entrega d’activitats, així com altres experiències virtuals de comunicació tutorial, continuarem fent servir els gmails d’aula creats en l’inici del tancament dels centres.

 

Sabem que són moments molt difícils per a tothom.

Us trobem a faltar…

i us agraïm l’esforç que tot això suposa i us encoratgem a tirar endavant. Molts ànims!