Les plantes invasores

Aquest octubre hem estat inspirant-nos amb el mar, per convertir-nos en poetes, passejant pels Jardins de Cap Roig i el camí de ronda,  descobrint la vegetació del nostre entorn i esbrinant quines plantes envaeixen i perjudiquen el nostre ecosistema. Treballant en grups hem descobert d’on i com arriben aquestes plantes a casa nostra; hem elaborat les fitxes científiques i les hem col.locat en un mural del mapa del món per veure’n la procedència.

La Diana, mare de la Duna, ens ha ajudat moltíssim aportant-nos informació, fent una xerrada i acompanyant-nos en una sortida per fer un treball de camp.

També vam comptar amb l’ajuda de l’Àlex, pare de l’Adrià, que ens va explicar com fer bones fotografies i ens va acompanyar el dia de la sortida. A partir de les fotos, van sorgir les paraules, les rimes, van aparèixer figures literàries… per acabar escrivint uns grans poemes, que hem volgut exposar al nostre passadís.

img_20161011_103020-640x360 img_20161005_135114-360x640

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>