9d4t: Pla de treball, Tallers i Ambients “alguns dels nostres eixos”

 

Festa fi de curs virtual!!

Atenció famílies, nens i nenes i tota la comunitat del l’escola 9d4t!!

El divendres 19 de juny a les 15:30h farem la festa de final de curs virtual ?

Aviat us us donarem més informació de com hi podreu accedir i del que haureu de portar! Tic, tac, tic, tac!!

 

PREINSCRIPCIÓ 2020/2021

 

  • QUAN? Es durà a terme entre el dimecres 13 i el divendres 22 de maig
  • COM? Preinscripció telemàtica o presencial:

TELEMÀTICA:
ON? http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/
Un cop seguit el procés, enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació* (escanejada o fotografiada) al correu oficial del centre escollit en primera opció (Escola Nou de Quart) b7009242@xtec.cat  amb el codi d’escola:… Llegeix més»

PORTES OBERTES VIRTUALS

Benvinguts a les portes obertes virtuals del curs 20/21,
Ha arribat el moment d’escollir escola per els vostres fills i filles, és per aquest motiu que, donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint aquests dies, us facilitem tres documents per tal d’acostar-vos al nostre projecte eductatiu:

  • Llegeix més»

AJORNAMENT PORTES OBERTES FINS A NOVA DATA

Us comuniquem que queden ajornades les portes obertes de l’escola, previstes per aquest dissabte 14 de març, fins a nova data. Qualsevol novetat la comunicarem per 
aquest mateix canal.
Gràcies per la comprensió
 
 

El 9d4t a la Xarxa de Competències Bàsiques

La Xarxa de Competències Bàsiques (Xarxa Cb) és una modalitat de formació i desenvolupament professional docent basat en l’aprenentatge entre iguals i en xarxa, promoguda pel Departament d’Educació, dins el seu pla de formació permanent. La Xarxa Cb està formada per equips docents de centres d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat que volen iniciar, mantenir o consolidar processos de reflexió-acció en equip i en xarxa per transformar l’escola en un espai que afavoreixi l’aprenentatge i ajudi els docents a millorar el seu desenvolupament professional i als centres a constituir-se en organitzacions que aprenen. Actualment està formada per més de 700 centres, tant de primària com de secundària, organitzats en xarxes territorials, i implica més de 10.000 docents.

 

Gràcies!!!

Els alumnes de 5è, amb aquest article, volem donar les gràcies en nom de tota l’escola 9d4t, als pares, mares, nens i nenes que vau participar de la matinal que vam fer el novembre.
És d’agraïr que vinguessiu a arreglar l’escola i a muntar coses noves… Llegeix més»

Estrenem nova CARPI!

La CARPI és la carpeta de la nostra escola. Va nèixer quan la primera promoció d’alumnes feia 5è de primària i necessitava una carpeta per emportar-se les propostes per casa. El seu disseny es va escollir mitjaçant un procés participatiu de la comunitat del… Llegeix més»

El nou equip de mestres

Us presentem l’equip de mestres de l’Escola Nou de Quart d’enguany 🙂
D’esquerra a dreta (de peu): Nuri Sallés (música), Santi Rubiano (mentor Eureka i mestre EF), Carmen Ternero (mentora Atelier), Xavier Alsina (mentor Galileo i director) Anna Farrés (mentora Atmosfera i coordinadora primària) Montse Giralt… Llegeix més»