RÀDIO CARMANYOLA

Ràdio Carmanyola de la mà de l’alumnat de cicle mitjà està enregistrant uns àudios que esperem que us agradin a tots.

Entrevistes, contes fets cooperativament, lectura de poemes, tertúlies, etc, esperem que us agradi.

Ràdio Carmanyola, la ràdio de la nostra escola, la que mola!

Aquest serà el nostre tercer curs en funcionament esperem que ens continueu escoltant:

Programa 119:

A Ràdio Carmanyola avui hem rebut la visita de dos extraterrestres i els hem pogut entrevistar. Si algú dubtava de l’existència dels alienigenes podreu comprovar que si existeixen. Marc, David, Abdellah, Ruth són els entrevistadors i Matías i Sofia en el paper de Sandem i Winter.

Programa 118:

Teniu ganes de riure? Avui al taller de Ràdio Carmanyola Daniel, Sami, Marwa, Diego, Rokia, Joel, Carla i Sofia s’han proposat fer-nos passar una tarda divertida amb tot un seguit d’acudits. (4/3/20)

 

 

Programa 117:

Avui a Ràdio Carmanyola ens han visitat Gumball i Darwin i l’alumnat del taller de ràdio els han pogut entrevistar. Si voleu saber coses d’aquest personatges de la televisió només cal que escolteu l’entrevista que han fet: Sara, Mani Wael, Ali, Ashanti. De Darwin i Gumball: Natacha i                                   Stanley. (3/3/20)

Anunci 8:

Mira que bonica que ha quedat la nostra biblioteca! (28/2/20)

 

Programa 116:

Avui als estudis de Ràdio Carmanyola hem rebut la visita del Bob Esponja i el seu amic Calamardo. Els encarregats de fer les preguntes han estat els companys del taller de ràdio de cicle mitjà: Hawa, Alexander, Rayan, Izan, Salma i Naiara,i com a Bob Esponja i Calamardo: Sergio i Alex. (26/2/20)

La música també ha estat interpretada per ells. No us ho podeu perdre!

Programa 115:

Avui a Ràdio Carmanyola hem trobat una entrevista al Tió de Nadal i al Rei Baltasar que la Praise, Bilal, Alex. Ilias, Ismael, Martí i Esmeralda els hi van fer els passats nadals dins del taller de ràdio. (18/2/19).

Programa 114:
Avui l’alumnat del taller de ràdio: Soraya, Rosa Mari, Houdaifa, Angy, Ivan, Eric i Rubén ens expliquen un conte de bruixes que s’han inventat. (6/2/20)

 

Programa 113:

Avui dia de la Pau l’alumnat del taller de ràdio, Robert, Álvaro, Aya, Yarisa, Fatima, Israa i Aissa, tenen tot un seguit de desitjos per a que hi hagi un món millor. (30/1/20).

Programa 112:

Sabeu qui és la Batgirl? Avui a Radio Carmanyola ens ha vingut a visitar i hem pogut entrevistar-la. Mariana, Salif, Marwa, Omayma, Firdaws, Abel i Maria han estat els  encarregats de fer-li les preguntes. El dibuix és de la Marwa. (28/1/20)

Programa 111:

Voleu saber coses de l’espai?, avui la Sara, Mani, Wael, Natacha, Ali, Ashanti i Stanley han fet un viatge a l’espai i han vist els planetes i les seves característiques i en el conte que s’han inventat ens les expliquen. (21/1/20)

Programa 110:

“El planeta desconegut” és un conte inventat per l’alumnat del taller de ràdio de cicle mitjà. Marwa, Abel, Mariana, Maria, Salif, Firdaus i Omayma són els autors i els locutors d’avui. (16/1/20)

Programa 109:

Avui l’alumnat del taller de ràdio de cicle mitjà: Hawa, Salma, Naiara, Sergio, Alexander, Rayan, Àlex i Izan ens expliquen un conte que s’han inventat molt divertit “El diamant robat”. (15/1/20)

Programa 108:

Des de Ràdio Carmanyola us voles felicitar aquestes festes de Nadal! (18/12/19)

Programa 107:

“Els 5 mercurians” és un conte inventat pels companys de Ràdio Carmanyola, Lina, Leriane, Bassiru, Ali, Ivan, Fernando i Yenifer. Es tracta d’una història d’hivern molt divertida que de ben segur us agradarà molt. (18/12/19)

Programa 106:

Com que ja arriba el Nadal, avui els companys del taller de Ràdio Carmanyola ens han sorprés amb dites, endevinalles i poemes de Nadal. Bilal, Esmeralda, Alex, Ilias, Ismael, Praise i Martí han estat els encarregats d’aquesta sorpresa tan nadalenca. Bon Nadal a tots! (17/12/19)

Programa 105:
Avui al taller de ràdio Jossué, Gonzalo, Fatima, Aroa, Saad, Nisrine i Alma us expliquen un conte fantàstic que s’han inventat sobre un ninot de neu. Segur que us agrada moltíssim! (13/12/19)

Programa 104:

Avui l’alumnat del taller de ràdio del cicle mitjà: Raúl, Desireé, Rania, Izan, Maik, Ainara i Ibrahim ens expliquen un conte que s’han inventat molt adient al temps que som. (12/12/19)

Programa 103:

Si voleu saber coses sobre del nou director de la nostra escola, com per exemple quina pel·lícula és aquesta, només cal que escolteu l’àudio que hem preparat avui els companys de cicle mitjà del taller de ràdio: Robert, Rayan, Mamadou, Sílvia, Doha i Mouad. (4/12/19).

 

Programa 102:

Avui l’alumnat de cicle mitjà del taller de ràdio hem entrevistat a la Natàlia, l’aprenent de 3rA. Gràcies a Soraya, Ruben, Eric, Houdaifa, Rosa Mari, Ivan, Angy i Luís Àngel hem pogut saber quin és el seu animal preferit entre altres coses. (3/12/19).

Programa 101:

Al taller de ràdio d’avui hem llegit poemes de Miquel Martí i Pol, en Matías, David, Sofia, Ruth, Aissatou, Mehdi, Marc i Marley. Esperem que us agradin tant com a nosaltres.  Ho hem posat en dos àudios diferents per problemes d’espai, no us despisteu! (28/11/19)

 

Programa 100!

Els companys del taller de ràdio de cicle mitjà: Fatima, Álvaro, Aya, Israa, Abdellah, Yarisa i Anaïs han escrit i enregistrat un àudio d’uns animals molt divertit. Esperem que us agradi molt. (27/11/19)

Programa 99:

Avui de la mà de l’alumnat del taller de ràdio: Marwa, Sami, Carla, Dani, Diego, Joel, Rokia, Sofia coneixerem al Joan Carles, el nou conserge. (21/11/19)

Programa 98:

Ara que ja fa fred dona bo recordar l’estiu. Els companys del taller de ràdio de cicle mitjà: Sara, Ali, Ashanti, Mani, Natacha, Stanley i Wael ens parlen del seu estiu per poder entrar una mica en calor. (19/11/19)

Programa 97:

Avui l’alumnat del taller de ràdio de Cicle Mitjà ens expliquen un conte que s’han               inventat.  Daniel, Marwa, Sami, Sofia, Rokia, Carla, Diego, i Joel  i el conte “Han vingut els extraterrestres”  (5/11/19)

 

Programa 96: 

Ja tenim el taller el segon programa preparat recent sortit del forn com                              les castanyes.De la mà de l’alumnat del taller de ràdio de cicle mitjà:  Izan, Ibrahim, Ainara, Raul, Desirée i Rania, sentirem poemes, dites i una sorpresa final sobre la castanyada. (29/10/19)

Programa 95:

Amb el programa d’avui comença la programació de Ràdio Carmanyola d’aquest curs 2019/2020. De la mà de Nisrine, Josué, Abdelah i Saad escoltareu uns poemes de la tardor. Esperem que us agradin molt. (24/10/19)

Curs 19/20

 

 

————————————————————————————————————————————–


Programa 94:

Avui els companys de 3r A Lina, Sívlia, Josué i Ismael ens han preparat uns poemes refrescants per a les tardes d’estiu. (18/6/19)

 

 

Programa 93:

Avui els companys de 3r A Praise, Maria, Eric,  Matías i Mani han inventat un conte  molt bonic titulat “Els 4 amics cadells” esperem que us agradi. (11/6/19)

 

Programa 92:

Sabeu qui són els jupiterians? Doncs els companys de 3r B Carla, Abel, Marc, Nisrine, Angy i Mamadou han escrit un conte que es diu”Els jupiterians” on ens expliquen qui són i ens conten una aventura seva. (3/6/19)

Programa 91:

L’illa del volcà és un conte inventat pels companys de 4tB Houda, Casian, Adam, Salif i Dori, esperem que us agradi. (29/5/19)

Programa 90:

Les maletes de vacances és un conte inventat pels companys de 3r B: Daniel, Adam, Esmeralda, Aya i  Nayara. Segur que teniu ganes també de marxar de vacances. (27/5/19)

Programa 89:

Avui la Nariman, L’Osarenti, la Success, El Flavius, i el Lluís ens parlen del nou projecte “Les plantes” (22/5/19)

 

Programa 88:

Els companys de 3r B: Leriane, Ivan, Robert, Ander i Esmeralda han fet una lectura de poemes. Esperem que us agradin. (20/5/19)

 

Programa 87:

Els companys de 3rA Sergio, Stanley, Yarisa, Anaïs i Sofia han escrit un conte anomenat “Un viatge ple d’aventures” on dracs, elefants, princeses i també un sant Jordi viuen una aventura fantàstica. (17/5/19)

Programa 86:

Els nadadors és un conte inventat per l’alumnat de 4t: Mehdi, Cecília, Daniel i Anahí. Segur que us agrada. (17/5/19)

 

Programa 85:
La casa encantada és un conte que l’alumnat de 4t B: Demba, Omar, Sokaina i Marta s’han inventat per a tots vosaltres. Esperem que us agradi molt! (8/5/19)

Programa 84:

Les normes de l’escola explicades per Desy, Fatima, Martí, Marwa i Mehdi de 3rB, que encara que siguem a final de curs sempre va be recordar-les. (6/5/19)

Programa 83:

Avui els companys de 3rA Rokia, Ainara, Alma Izan i Alex ens expliquen un conte que s’han inventat anomenat “El llibre màgic”. Ja ens direu si us ha agradat. (2/4/19)

Programa 82:

“Els 4 amics” és el títol del conte que han escrit i enregistrat a Ràdio Carmanyola l’alumnat de 3r B: Ander, Ivan, Mariana, Leriane i Robert. Esperem que us agradi. (1/4/2019)

Programa 81:
L’alumnat de 4t A: Ayoub, Anastasia i Lotfi han entrevistat a l’Eva de 3r B. Si voleu saber coses d’ella només cal que sentiu l’audio. (25/03/19).

Programa 80:

Avui en el nostre programa número 80 l’alumnat de 4t A:  Antonio, Danna, Andrés Santiago i Oriol entrevisten a dues mares de l’escola, la Jordanca i la Fadoua, que venen aquí els dilluns a la tarda a aprendre català. Esperem que moltes més mares i pares s’animin igual que elles a conèixer la nostra llengua (25/3/19).

 

Programa 79:

El passat 11 de febrer l’alumnat de cicle mitja va presentar a les famílies el projecte que han treballat aquest any sota el títol “Lucy, un viatge per la història”. Avui els companys de 3r A Rayan, Salma, Ali i Aixa ens expliquen com va anar. (19/3/19)

 

Programa 78:

Avui els companys de 4tB, Houda, Casian, Salif, Dori i Adam ens expliquen la pel·lícula “Destino de caballero” que va ser amb la qual vam començar el projecte d’història. I també ens expliquen el que els hi ha agradat i el que no. (13/3/19)

  Anunci 7:

No sabeu a quina escola anar? L’Esmeralda, l’Ali, l’Adam, el Daniel i la Naiara de 3rB us donaran una pista. (25/2/19)

Programa 77:

  Avui l’alumnat de 3r A: Sergi, Yarisa, Stanley, Anaïs ens han llegit uns poemes d’animals molt bonics. Esperem que també us agradin molt. (19/2/19)

Anunci 6:

El proper dilluns 11 de febrer a 1/4 de 4 de la tarda l’alumnat de cicle mitjà farà la presentació a les famílies i amics del projecte Lucy, un viatge per la història. Com diuen els companys de 4tB Sokaina, Demba, Marta i Omar: “No us ho perdeu”. (6/2/19)

Programa 76: 

 Dins del projecte d’història que estem realitzant cicle mitjà, a Ràdio Carmanyola la Danna, l’Antònio i l’Oriol de 4t A s’han inventat un conte ambientat a la prehistòria. Esperem que us agradi. (4/2/19)

 

Programa 75:

Després dels poemes d’estiu del programa d’ahir avui uns d’hivern. El programa d’avui el fan l’alumnat de 3rA: Matias, Praise, Mani, Maria i Eric. (29/1/19)

Programa 74:

3rB amb L’Angelica, el Martí, l’Abel, el Mamadou i la Desi ens ofereixen un recull de poemes molt estiuencs. (28/1/19)

Programa 73:

Poemes per a tots els gustos, Rokia, Ainara, Izan i Alex llegeixen uns poemes que segur que us agradaran molt. Escolteu-los i a veure quin us agrada més. (22/1/19)

Programa 72:

Avui el Víctor, la Larisa, el Javi i la Maria han entrevistat un aprenent de la nostra escola. Li agrada el futbol?, sap cuinar? si escolteu aquest audio sabreu això i més. (21/1/19)

 

Programa 71:

 Endevina que fa fort! L’alumnat de 4t B Osarenti, Nariman, Lluís i Succés us posen a proba amb aquestes endevinalles (21/1/19)

Programa 70:
A inici de curs l’alumnat de cicle mitjà va anar de sortida de convivència als Camps Elisis de Lleida, avui l’Ayoub, l’Anastàsia i el Lotfi de 4t ens ho expliquen. (18/1/19)

Programa 69:

Avui a Ràdio Carmanyola el Demba, Anahí, Cecília, Daniel i el Mehdi de 4t B ens han dit 10 endevinalles. Aveure si sou capaços d’endevinar-les. Esteu preparats? (9/1/19)

Programa 68:

 I després d’uns dies de boira intensa que millor que poder escoltar els poemes de l’alumnat de 3r A Salma, Rosa M.,Aixa,Alí i Rayan sobre els ocells. (8/1/19)

 

Programa 67:

Teniu ganes de sentir poemes? Doncs els companys de 3r Marwa, Mariana, Mehdi, Fernando i la Fatima en llegeixen de ben bonics. (17/12/18)

Programa 66:

Potser haureu vist aquesta noia pels passadissos de l’escola. Si voleu saber qui és i moltes més coses d’ella, els companys de 4t A li han fet una entrevista en exclusiva. (4/12/18)

Programa 65:

Casian és el nou company de 4t B, si voleu saber més coses d’ell, Sokaina, Salif i Adam li fan una entrevista en exclusiva. (28/11/18)

Programa 64:

Encara en la tardor, uns poemes llegits pels companys de 3r B: Nisrine, Dani, Adam, Carla i Naiara, ens treuran una mica el fred. (26/11/18).

Anunci 6:

Voleu raons per a venir a la nostra escola? La Zoe, l’Alí i l’Adriel us en diran unes quantes. Ja veureu com us agradaran. (29/10/18)

Programa 63:
Ràdio Carmanyola enceta les entrevistes d’aquest curs 18/19 amb el Lluís, la Succes, la Nariman, l’Osarenti i l’Omar on ens presenten a l’Eva Llop. Si no sabeu qui és escolteu l’entrevista! (17/10/18)

 

Programa 62:

Ràdio Carmanyola comença el curs amb moltes ganes i que millor que anar preguntant als companys i companyes i també als mestres com els hi ha anat l’estiu i si tenien ganes de començar. Què creieu que han contestat? Dani, Mehdi, Cecília, Anaí i Demba han estat avui els entrevistadors. (set 18/19)

Curs 18/19

—————————————————————————–

Programa 61:

Sabeu que volen ser de grans els vostres fills i filles? L’Oriol, l’Anastasia, la Danna, l’Ali i l’Ayoub ho tenen claríssim. (Setembre 18)

 

Programa 60:

Continuant amb la programació d’estiu, avui podreu escoltar l’entrevista que li van fer Rayan, Ikpumosa, Joana, Raul i Cristian a la Mercè l’aprenent de 4t. (juny 18)

Programa 59:         

Com va l’estiu? Ràdio Carmanyola us vol refrescar amb un audio enregistrat aquest curs per Sofia, Abdú, Dani, Luka i Josep. Han estat pensant com volen el pati per al curs vinent. Escolteu-lo us refrescarà. (juny 18)

 

Programa 58:

Teniu ganes d’escoltar un conte? Segur que si!, “El monstre i els nens” és un conte escrit i enregistrat per Fatou, Zoe, Adriel, Lotfi i Javi de 3r A. Esperem que us agradi. Juny de 2018

Programa 57:

S’està acabant el curs i la Maria, el Víctor i l’Antonio de 3r A han pensat que uns quants acudits seria l’opció per a começar les celebracions (21/6/18)

Anunci 5:

Vols canviar d’escola? Et donem la solució: Vine a la nostra! T’ho diu l’Osarenti, el Salif, l’Adam, la Dori i la Sokaina (15/6/18)

Programa 56:

Avui a Ràdio Carmanyola Succes, Marta, Lluís, Nariman i Omar de 3r B canten una cançó i ho fan molt bé! (13/6/18)

Programa 55:

Avui hem descobert amb l’alumnat de P5 moltíssimes coses sobre els castells i ens les han explicat molt be de la mà de Blady, Clàudia, Carlos i Aaron.

Programa 54:

Tots coneixem a l’Aurora però avui la Safa, el Miguel, el Sergi i l’Ezequiel n’han esbrinat més coses. Ja ho sabeu: a Ràdio Carmanyola les podreu sentir.

Programa 53:

Avui hem tingut una visita superespecial, els companys i companyes de P5 “la classe de les motos” ens han explicat moltes coses sobre el nom de la seva classe. Estem molt contents i agraïts per aquesta supervisita i us animem a escoltar l’audio que segur que el trobeu molt interessant. L’Anaí, la Cecília, el Daniel, el Mehdi i el Demba han estat els encarregats de fer l’entrevista. (15/5/18)

Programa 52:

Sabeu qui és el Ricard? Si no és així, ho podreu esbrinar gràcies a Yousef, Abraham, Yacid i Precious Abraham e 4t B. (7/5/18)

Programa 51:

Teniu ganes de sentir un conte que passa a la Xina i que se l’han inventat el Salif, la Dori, l’Osarenti, l’Adam i la Sokaina de 3r B? Doncs preparats que és a punt de començar. (26/4/18)

Programa 50:

Avui com que és el nostre programa número 50 i també és sant Jordi hem volgut fer un programa especial i hem anat per l’escola preguntant entre altres coses quin és el personatge preferit de la nostra llegenda. Safa, Ezequiel, Miguel i Sergi(23/4/18)

Anunci 4: Voleu saber unes quantes raons per a venir a la nostra escola? En Carlos, la Clàudia i l’Aarón segur que us podran convèncer. (9/4/18)

Programa 49:

Què en penseu dels contes de fantasmes? I si els fantasmes ronden per l’escola? Ayman, Victor, Antonio i Maria avui us faran sentir esgarrifances! Ja ens explicareu si avui heu dormit o no (5/4/18)

Programa 48:

Avui Ezequiel, Miguel, Safa i Sergi ens parlen dels seus dibuixos animats preferits, voleu saber si coincidiu amb els mateixos gustos? Doncs ja ho sabeu escolteu aquest audio. (22/3/18)

Programa 47:

Sabeu que hi ha un poble a Catalunya que es diu Carme?  i què hi fa una noia de Carme a Lleida? Tot això ho podreu esbrinar si escolteu l’audio d’avui que han enregistrat Rayan, Ikpumosa, Joana, Raul i Cristian, ah i la Raquel! (21/3/2018)

Programa 46:

Avui l’alumnat de cicle mitjà hem realitzat un taller d’esmorzars saludables i hem après moltes coses i també hem esmorzat molt be.  Rayan, Ikpumosa, Joana, Raul i Cristian ens explique el que han fet i el que hem de fer pels matins si volem estar sans i forts. (19/3/2018)

Programa 45:

Recordeu el carnaval? avui els companys de 3rB Lluís, Success, Omar, Marta i Nariman han fet una tertúlia parlant del carnaval i han fet algunes propostes per a l’any vinent. (15/3/18)

Programa 44:

Els companys de 3rB avui han entrevistat al seu tutor, l’Aleix, i li han fet explicar un munt de coses. El resultat de l’entrevista és molt interessant i us animem a escoltar-la. (12/3/18)

Programa 43:

Sabieu que al mestre Esteve li agrada molt el formatge? Doncs si voleu saber més coses d’ell només cal que escolteu l’audio d’avui. (5/3/18)

Programa 42:

Endevina que fa fort! Amanda, Rayan, Ayoub, Oriol, Danna i Alí de 3rA us posaran a proba amb 6 endevinalles fantàstiques. Ja sabeu que té premi la classe d’Inicial que ve primer amb els resultat. (1/3/2018)

Programa 41:

Avui a Ràdio Carmanyola els companys de 4tA Rayan, Ikpumosa, Joana, Raul i Cristian ens expliquen un conte molt màgic, que han escrit ells mateixos: “L’arc de sant Martí misteriós”. Teniu ganes de sentir-lo? Segur que si. (26/2/18).

Programa 40:

Segurament teniu ganes d’escoltar un conte. A Ràdio Carmanyola avui us expliquen el conte cooperatiu “L’osset gris”, que han escrit el Yazid, Precios, Yousef i Abraham. Esperem que us agradi. (19/2/2018).

Programa 39:

Avui Ràdio Carmanyola ha tingut una superconvidada!  La senyoreta M. Àngels de 4t A ens ha visitat i hem aprofitat per a entrevistar-la. Voleu saber quants anys fa que treballa? Un munt!! Si voleu saber coses d’ella no deixeu d’escolar l’entrevista que li han fet el Sergi, el Miquel i la Safa. (12/2/2018)

Programa 38:

Poesia! A Ràdio Carmanyola ens agrada molt la poesia i per això l’alumnat de 3r en llegim per a que l’escolteu, a veure si així també us agrada. Avui la seleció de poemes va de la mà de Demba, Daniel, Mehdi, Cecilia i Anahí de 3rB. (9/2/17).

Programa 37:

Voleu saber coses sobre l’univers? L’alumnat de cicle mitjà durant el primer trimestre va fer un projecte sobre l’univers, i avui l’Ezequiel, el Sergi, Safa i Miguel de 4t han fet una tertúlia amb tot el que han après. A Ràdio Carmanyola us animem a escoltar i a aprendre coses sobre l’univers. (7/2/18)

Programa 36:

Els alumnes de 3r B: Osarenti, Salif, Adam, Sokaina i Dori, avui han fet una selecció de poemes molt bonics que els hem enregistrat a Ràdio Carmanyola per a tots vosaltres. (2/2/18).

Programa 35:

Voleu saber coses de la sortida del cicle superior a Barcelona? Avui a Ràdio Carmanyola, Danna, Oriol, Anastasia i Rayan han entrevistat a 3 companys de 5è que us en faran 5 cèntims. Gràcies Thais, Sulu i Shourouk per aquesta entrevista pel vostre temps (29/1/18)

Programa 34:

Com que ens han dit que us agraden molt les endevinalles aquí en teniu més. Carlos, Clàudia i Vlady posaran a proba el vostre enginy. (23/1/18)

Programa 33:

A Ràdio Carmanyola ens agrada molt la poesia i avui de la mà de Succes, Nariman, Omar, Marta i Lluís de 3r B, us hem preparat una petita selecció de poemes de Joana Raspall. (12/1/17)

Programa 32:

Aquest any a Ràdio Carmanyola el comencem amb moltes ganes i volem fer un seguit de propostes per aquest 2n trimestre. Els encarregats de fer-les són: Rayan, Ikpumosa, Joana, Cristian i Raul. Si en voleu afegir més només cal que parleu amb nosaltres i ens posarem en contacte per a donar veu a les vostres propostes. (11/1/13)

Felicitació 1:

Des de Ràdio Carmanyola també us volem felicitar el Nadal. Bon Nadal i Bones Festes per a tothom!!! Maria, Ayman, Victor i Antonio. (14/12/17)

Programa 31:

Avui a Ràdio Carmanyola ens hem proposat que penseu una mica. Hem buscat endevinalles i tenen premi!. Yousef, Abraham, Yacid i Precious són els nostres locutors d’avui. (19-10-17)

Programa 30:

Ràdio Carmanyola avui us presenta a la Pilar, la tutora de 4tB, la Pilar és nova a l’escola i la Clàudia, el Carlos i l’Aaron l’han entrevistada. (26/9/17)

Programa 29:

Voleu saber més coses del mestre Quim? Avui a Ràdio Carmanyola Precious, Yacid, Abraham i Yousef li han estirat una mica de la llengua  i hem pogut esbrinar més coses d’ell. (25/9/17)

Anunci 3:

Si et falten motius per escoltar Ràdio Carmanyola, el Sergi, la Sanae i el Jose te’n donen uns quants. (20/09/2017)

Programa 28:

Ràdio Carmanyola, en el seu primer programa d’aquest curs 2017/2018, dóna la benvinguda als nous companys tant pel que fa a l’alumnat com als nous membres del claustre. Ezequiel, Safa, Sergi i   Miguel enceten així el nou curs. (18/9/17)


CURS: 16/17

Programa 27:

Imagen 001

Voleu saber coses de la Rosa? Avui la Denisa, la Yasmin, l’Andrea, El Yubing i l’Eric l’entrevisten. Si voleu saber on vol anar de vacances i moltes coses més, escolteu Ràdio Carmanyola!! (6/6/17).

Programa 26:

20170531_103810

Avui hem rebut la visita a Ràdio Carmanyola del Dani i la Laila de 6è i ens han explicat moltes coses del seu pas per l’escola i de com veuen el seu futur fora del Joan Maragall. Han dit moltes coses però una de les que ens ha agradat més ha estat “Estimo aquesta escola”. Els responsables de l’entrevista són: Ikpumosa, Raul, Cristian i Ezequiel. (1/6/17)

Programa 25:

vintage-retro-golden-microphone-white-background-d-30034953

Teniu ganes d’escoltar un altre conte cooperatiu dels que fem a Ràdio Carmanyola? Avui Lavinia, Abraham, Sergi, Yacid i Joana n’expliquen un que han escrit que esperem que us agradi molt. “El misteri del micròfon d’or”. (1/6/17)

Programa 24:

20170517_101709

Sabeu qui és la Sarah? Voleu saber que hi fa a la nostra escola? Doncs ara podreu saber moltes coses d’ella gràcies a l’entrevista que li fan  Precious, Rayan, Miguel i Safa de 3r B. (15/5/17)

Programa 23:  

Menjador_Spike_27Voleu saber coses del menjador de la nostra escola? L’Izan, el Joshep, la Thais i la Nerea ens ho expliquen. (27/4/17)

Programa 22:

20170424_105128Sabeu a quins països viatjaria la Carme? o quin color li agrada més?, tot això i molt més ens ho descobreixen avui  Fatima, Lorena i Aymen de 4t B. Esperem que us agradi (26/04/17)

Programa 21:

descarga (3)

Hem tornat de vacances i Ràdio Carmanyola ha tornat amb molta força! Avui una tertulia sobre música realitzada per l’alumnat de 3r B: Ikpumosa, Raul, Cristian, Ezequiel i Joseph. Esperem que us agradi. (19/4/2017)

Programa 20:

descarga (2)

L’alumnat de 4t A:Soulou, Raquel, Francisco, Chaymaa i Dani us sorprendran avui amb aquest conte que s’han inventat entre tots ells i a més a més us obrirà la gana. “Robert el pastisser”, escolteu-lo us agradarà! (6-3-17)

Programa 19:

noticies_BCBL

Si dilluns us vau perdre les notícies aquí en teniu les més destacades. L’alumnat de 3r A Clàudia, Sanae, Josep, Vlady, Dani us en fan cinc cèntims. (5-4-17).

Programa 18: 

logo-radio-wa0008Avui tenim una entrevista molt especial, l’Eric juntament amb l’Aaron, Jose, la Sofia i l’Aroa han entrevistat l’Anna, la mare de l’Eric, i ens ha explicat entre altres coses què és l’Ampa i com funciona i moltes coses més. (31-3-16).

Programa 17:

imagesL’alumnat de 4t: Eric, Yubing, Denisa, Andrea G i Yasmin han decidit crear un conte on els protagonistes són invertebrats, que és el projecte que estan treballant actualment, i es titula “En busca de la flor rosa”. Esperem que us agradi molt! (30/3/17).

Anunci 2:

logo-radio-wa0008

7 Bones raons per a venir al Joan Maragall! En Luka, en Carlos i en Martí de 3r ho tenen claríssim. (22/3/17)

Programa 16:

descarga-1

Teniu ganes d’escoltar un conte fantàstic? a Ràdio Carmanyola ens els invetem per a tu. Chourouk, Fatima, Lorena i Aymen posen veu als personatges d’aquesta història, “La casa abandonada”.  Esperem que us agradi. (9/3/17).

Programa 15:

1

L’alumnat de 2n han fet una tasca sobre el cos humà, avui a Ràdio Carmanyola els hem entrevistat i hem après moltes coses. Els entrevistadors han estat: Dani, Sulu, Raquel i Chaimaa. Esperem que us agradi. (2/3/17)

Programa 14:

descarga

Avui a Ràdio Carmanyola hem anat per l’escola buscant notícies i ens hem trobat a l’Angie de 1r que ens ha explicat la pel·lícula que estaven veient a anglès. Si voleu saber-ne més escolteu l’audio d’avui signat per la Lavinia, Abraham, Sergi, Yacid i Joana. (22/2/17)

 

Programa 13:

L’alumnat de 3rA: Sanae, Josep, Clàudia, 20170220_103419Dani i Vlady ens han llegit uns poemes de Miquel Martí i Pol. Esperem que us agradin. (20/2/17).

 

Programa 12:

dscn2034

Avui és el dia mundia de la ràdio i a Ràdio Carmanyola ho volem celebrar d’una manera molt especial. El Jose, l’Èric, l’Aarón i l’Aroa s’han inventat un conte i ens l’expliquen. Esperem que us agradi. (13/2/17).

 

Publicitat 1:

logo-radio-wa0008Estàs aborrit?, no saps que fer?, Carlos, Luka i Brayan en donen un consell.

 

Programa 11:

image1

Si teniu ganes de recordar el dia de la Pau, Chelsea, Imane, Melissa, Otman, Fael i Narey a més a més de fer tertulia sobre aquesta festa ens canten la cançó. (2/2/17).

 

Programa 10:

20170111_105003

Avui estem molt contents ja que la Cristina ens ha visitat i l’hem  entrevistada. També us animem a escoltar fins al final ja que hi ha una sorpresa! Precious, Rayan, Miguel i Safa formeu un molt bon equip. (2/2/17)

 

Programa 9:

imagen-006 Què en penseu de l’hora del pati? És una bona idea el pati joc?, el pati per a jugar a futbol cicle mitjà està ben repartit?, si voleu saber el que en pensen Chourouk, Fatima, Lorena i Aymen només cal que escolteu l’audio d’avui. (19/1/17)

 

Programa 8:

imagen-005

Voleu saber coses de la nostra directora? Avui els nostres companys Yasmin, Andrea G, Eric, Denisa i Yubing l’han entrevistada. (19/1/17)

 

Programa 7:

descarga-5

Us interessa el temps? Avui podreu escoltar la predicció del temps per aquests dies i una interessant tertulia sobre el temps de la mà de l’Eric, Victor, Kuessi i Zeus. (13/1/17).

 

Programa 6:

img-20170112-wa0013  Voleu saber qui és el Joan Solsona? Avui a ràdio Carmanyola hem parlat amb ell i ens ha explicat un munt de coses. També podreu escoltar un poema que ens ha llegit el Joel. L’Andrea C, Judit, Tania, l’Hèctor i el Joel són els nostres locutors d’avui. (12-1-17)

 

Programa 5:

images

A Ràdio Carmanyola ens agrada conversar amb els companys tot fent tertúlia de l’actualitat. Avui podreu escoltar a la Yasmin, l’Andrea, l’Éric i la Denisa parlant de… a veure si ho endevineu.                                      Bon Nadal!

 

Programa 4:

descarga-4 descarga-3 Voleu saber coses de la prehistòria? A Ràdio Carmanyola l’alumnat de 4t: Sulu, Chaymaa, Raquel i Dani n’ha                                estat parlant.

 

Programa 3:
descarga-2 Avui es volem alegrar el dia amb aquests poemes tan bons! Abraham, Lavinia, Joana, Yacid i Sergi.

 

Programa2:

descarga-2L’alumunat de 3rB Rayan, Precious, Safa i Miguel llegeixen poemes de Miquel Martí i Pol, esperem que us agradin.

 

Programa1:

descargadescarga-1 Castanyada o Hallowen? de la mà de     Zeus, Kwesi, Eric i Víctor.