Aquest matí hem anat els nens i nenes de 1r a visitar el Plus Fresc de la Bordeta.
L’encarregat del supermercat ens ha mostrat la peixateria i la carnisseria, que són dos comerços que estem treballant al TxT del barri.
Hem pogut veure tots els productes que venen, com els preparen, quins estris utilitzen com ara: balances, serres, ganivets, guants i com van vestits.
Hem après que el llenguado i el gall neden arran de sorra per camuflar-se i protegir-se dels seus depredadors, com ho fa la sípia amb la seva tinta. La diferència entre seitó i sardina. Ens ha sobtat saber que utilitzen 360 kg de gel al dia.
A la carnisseria ens han ensenyat pollastre, conill, corder, vedella, porc, tots els diferents tipus d’hamburguesa que tenen, embotits i una gran varietat de formatges.
En acabar, ens han regalat l’esmorzar de demà que consisteix en sucs de fruita i napolitanes.
Nosaltres com a agraïment els hem portat un punt de llibre signat per tots els alumnes de primer.