Hola nenes i nens del Sant Gil!!
Ja estem en la setmana de vacances, una setmana diferent a altres anys. Aquest any hem d’estar a casa amb els pares i mares. Gaudiu d’ells i de les diferents estones del dia.
Per aquest motiu, us volem proposar que ja que a l’escola no vam podem fer la nostra mona com cada any,… Doncs perquè no la feu a casa?
Us animem a fer la vostra pròpia mona, decorant-la al vostre gust. Segur que us sortiran unes mones ben originals i creatives. I sobretot, segur que estaran per llepar-s’hi els dits.
Us passem la recepta que fem servir a l’escola, el dia que la fem amb vosaltres, i que quan ens la mengem, dieu que està tant bona…
RECEPTA: MONA DEL SANT GIL
INGREDIENTS:
- 3 ous
- 1 iogurt
- 2 mides de iogurt de sucre
- 1 mida de iogurt d’oli
- 1 sobre de llevat
- 3 mides de iogurt de farina
- el suc d’una taronja
- xocolata fondant per desfer (nestle postres)
- crema de xocolata (nutella o semblant)
- lacasitos o ous petits de xocolata per decorar
- plomalls de colors
- fideus de xocolata de colors.
PASSOS A SEGUIR:
- Barregem ingredients en aquest ordre: batem els ous, afegim el sucre, el iogurt, l’oli, el sobre de llevat, la farina tamizada i el suc d’una taronja.
- Escalfem el forn a dalt i a baix a 190 graus
- Posem paper de forn en un motlle rodò.
- Posem tota la barreja dins el motlle i ho posem al forn a 170 graus uns 30 min a mitja alçada i només amb escalfor de baix.
- Quan el pa de pessic es refredi, el tallem per la meitat i li posem crema de cacao o melmelada (segons el vostre gust)
- Tornem a juntarles dues meitats i desfem el xocolata fondant, li posem per sobre el pa de pessic.
- Per últim, el decorem amb lacasitos o ous de xocolata petits, li posem fideus de colors i els plomalls de colors.
Espero que us atreviu a fer-la, passareu una estona ben bonica amb els vostres fills. A ells els hi agradarà molt fer-ho.
Una abraçada ben forta a tots!! Pensem molt en vosaltres.
#joemquedoacasa
Bones, nosaltres ja hem fet el pa de pessic, avui toca fer els ous i el conill de xocolata, quan la tinguem acabada us enviem una fotografia. Una abraçada,
Hola!!! El proper dilluns farem la mona i us emviarem la foto! Nosaltres cada any fem servir una recepta molt semblant… Bonissima!! Una abraçada