EXPOSICIONS BLOC ESTRELLES

Hola a tots/es!

Per finalitzar el bloc sobre les estrelles ens vam repartir 5 preguntes que trobàvem interessants i que volíem estudiar més profundament.

  1. Les estrelles són totes del mateix color?
  2. És veritat que les estrelles cauen del cel?
  3. De què estan formades les estrelles?
  4. Les estrelles no brillen de nit?
  5. Per què brillen unes estrelles més que les altres?

 

Ens vam repartir en grups i vam organitzar-nos per fer la cerca d’informació:

  • Primer vam decidir ON buscar la informació que necessitàvem per resoldre la nostra pregunta (llibres, internet, mapa conceptual de la classe…).
  • Un cop seleccionat el mitjà per extreure la informació vam BUSCAR FENT UNA SELECCIÓ DE LA INFORMACIÓ MÉS IMPORTANT.  En la cerca per internet vam posar la pregunta al cercador de Google directament i després vam seleccionar la pàgina web que millor podia respondre la nostra pregunta. Als llibres vam consultar l’ÍNDEX  per ser més efectius en la nostra cerca.
  • Un cop vam trobar la informació que volíem, vam fer un RESUM AMB LES NOSTRES PARAULES ENTENENT I PLASMANT TOT EL QUE VOLÍEM EXPLICAR.
  • Un cop fet el nostre mural ens vam repartir la informació per fer l’exposició oral als nostres companys/es.
  • Per poder-ho explicar molt bé abans vam MEMORITZAR ALGUNES DADES CONCRETES (dates, mides, composicions químiques…) I ASSAJAR l’exposició AMB LES NOSTRES PARAULES.

A continuació teniu el vídeo de les nostres exposicions. Esperem que us agradi!

EXPOSICIONS BLOC ESTRELLES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>