LA FESTA DE LA CASTANYADA

Ja ha arribat la castanyada!! Com sempre, les portes obertes a les 16:00 perquè els pares puguin tastar les nostres melmelades!!

Si voleu fer la melmelada de préssec a casa aquí teniu la recepta.

Ingredients:

  • 1 kg de préssecs
  • 800 grams de sucre (morè o blanc)
  • Pell de dues llimones

Preparació

  1. Escaldar els préssecs en aigua bullent i retirar la pell, els traiem el pinyol i els tallem a trossos (més petits o més grans segons el gust de cadascú).
  2. Posar els trossos de préssec en una cassola amb el sucre morè o blanc i els deixem en repòs uns minuts.
  3. Afegir el suc de les llimones i ho posem a coure a la cassola a foc lent, i després posar-hi canyella.
  4. Un cop la melmelada estigui cuita, omplir els pots de vidre.

Alumnes de CS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>