CASTANYADA 2020

Enguany tot és diferent, però ens neguem a renunciar a la tradició, a les activitats que van més enllà de l’àmbit acadèmic.No ens trobarem al passadís a escoltar el discurs de la castanyera ni menjarem castanyes plegats al voltant de la taula. Però no hi renunciem, les fotos ens recorden la celebració d’altres anys i com volem que sigui ben aviat.

Donem les gràcies a la Vicenta, la nostra entranyable i estimada castanyera que any rere any amb el seu discurs ens ha donat la benvinguda al curs i a la nostra comunitat educativa i, com no,  ens ha engrescat  a menjar castanyes i galetes. Desitgem veure’t el curs vinent animant al senyor i a la senyora a agafar castanyes del teu cistell. “Agafi’n una senyora, agafi’n una senyor. Visca la castanyada!!!!”

Tornem a l’escola!!! Amb totes les prevencions però també amb tota la il·lusió.

Saps què pots estudiar a l’Escola d’Adults Pegaso???
SOM-HI!!!
Encara ets a temps per aprendre o millorar idiomes, informàtica, aconseguir el títol de Graduat de Secundària, preparar-te per anar a la Universitat o fer un Grau Superior i,
si no has tingut l’oportunitat d’anar mai o poc a l’escola, també pots aprendre a llegir i escriure.

Enhorabona, Karma Peiró

Arran de la Diada contra la Violència masclista del 25 de novembre del 2019, vam convidar la Karma Peiró (periodista especialitzada en TIC’s) i el seu equip a l’escola. Van presentar-nos el webdoc “Desprotegides, malgrat tot”, una anàlisi del problema estructural que pateix Catalunya amb la violència contra les dones, basat en el tractament massiu de dades. La sessió va ser intensa i molt participada.

Avui felicitem la Karma per la medalla de plata que ha guanyat el treball en els premis Pulitzer del seu àmbit, i desitgem que continuï destapant dades i problemes per tal que poguem superar-los i millorar com a societat.

Gràcies, enhorabona i endavant!!!!

Aquí us deixem el documental “Desprotegides, malgrat tot”. El reportatge el van realizar el juny del 2019 en Xaquín Veira, Rocio Minvielle i Karma Peiró.