Benvingut i benvinguda

El Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol és una Escola Pública que depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El nostre objectiu és oferir a la població adulta un ensenyament gratuït i de qualitat, adequat a les seves necessitats, en horaris de matí, tarda i vespre.

Us convidem a veure la nostra escola!

 

 

Ni una més

Desde Competic hem volgut fer aquest vídeo en contra de la violència de gènere per tal de mostrar el nostra rebuig en contra de totes les formes de masclisme. Si vols veure el vídeo clica sobre el següent enllaç.
Ni una més
 

Inici de curs 2019-2020

El CFA Arquitecte Jujol us dóna la benvinguda. Bon inici de curs 2019-2020 a tot el nostre alumnat!

Canal de Comunicació

Us informen que hem creat un canal de difusió dintre de l’aplicació TELEGRAM. D’aquesta manera estarem més connectats i sabràs les ACTIVITATS que fem i les DATES més importants. Busqueu-nos dintre de l’aplicació: “CFA Arquitecte Jujol” Clica aquí si vols descarregar-la!

Acte central del 40è aniversari del CFA Arquitecte Jujol

El CFA Arquitecte Jujol està d’aniversari, i per celebrar-ho, hem preparat moltes sorpreses en un acte que es durà a la Biblioteca Merce Rodoreda de Sant Joan Despí, el proper divendres 14 de juny a les 18.00h. Segur que serà molt emocionant! Si teniu qualsevol… Llegeix més»

Projecció del documental “Quina feinada!” sobre les dones i el treball al CFA Arquitecte Jujol

Avui, 2 de maig,  l’escola ha obert les seves portes per l’estrena del documental “Quina feinada”.

En el documental, hi ha participat dones de Sant Joan Despí. Posteriorment s’ha iniciat un interessant debat entre les i els assistents, on plegades hem qüestionat la… Llegeix més»