Visitem el Monestir de Vallbona de les Monges

El passat 28 de novembre, els alumnes de l’escola van fer la sortida didàctica d’aquest primer trimestre al Camp d’Aprenentatge Els Monestirs del Cister de Vallbona de les Monges.

Durant la jornada, els alumnes van poder entrevistar a una monja del monestir a la sala capitular. Tot seguit, van visitar l’espai expositiu anomenat “El monaquisme femení“, que vol explicar la vida del monestir des d’una visió femenina. A continuació, van visitar la farmàcia d’aquest espai expositiu i, finalment, van fer una visita guiada en grups pel claustre i l’església del Monestir de Vallbona de les Monges.

 

Premis a l’èxit i l’excèl·lència del curs 2018-2019

El passat divendres 22 de novembre, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor de Cultura, Educació i Política Lingüística, Daniel Recasens, i altres membres del Consistori, van  presidir al Saló de Plens de l’Ajuntament l’acte de reconeixement a l’èxit i l’excèl·lència assolits per l’alumnat d’Educació Secundària obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Proves d’Accés a la Universitat de la ciutat del curs 2018-2019.

Per part del CFA Escola Marta Mata es va premiar l’alumna Georgina Tarragó Cabré. Enhorabona pel teu esforç.

Activitat prèvia sortida didàctica

El passat dimarts 19 de novembre, els alumnes de l’escola van fer una activitat prèvia relacionada amb la sortida didàctica del proper 28 de novembre al Camp d’Aprenentatge Els Monestirs del Cister de Vallbona de les Monges. Els alumnes es van dividir en dos grups i van poder fer dos tallers simultanis d’arquitectura i societat medieval.

Bona castanyada a tothom

Avui hem celebrat amb els alumnes de COMPETIC 2 la festa de la castanyada. Durant una estona han deixat de banda les competències digitals i uns quants alumnes han demostrat les seves competències culinàries portant panellets casolans i unes castanyes torrades boníssimes.

Aquests alumnes són uns artistes.
Us desitgem una bona castanyada a tothom!!!

Sortida didàctica del 1r trimestre

El proper 28 de novembre farem la sortida didàctica d’aquest 1r trimestre al Camp d’Aprenentatge Els Monestirs del Cister de Vallbona de les Monges.

El lloc i l’horari de sortida serà el següent:

    • Av. Sant Jordi (08:15 h)
    • Mas Carandell (08:25 h)

En aquesta sortida visitarem el Monestir de Vallbona de les Monges i també visitarem la farmàcia del Monestir.

L’hora d’arribada  aproximada serà a les 15:00 h. Porteu esmorzar i aigua.

A veure si us animeu!!!!

Horari de matrícules

L’horari de matrícules per al proper curs 2019-2020 és el següent:
Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 2 al 9 de setembre de 2019.
Horari: de 9:30 h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:00 h