Informació cursos

Dates provisionals preinscripció

El Departament d’Educació ha publicat les dates provisionals de preinscripció als ensenyaments d’adults per al proper curs 2020-2021. Aquestes dates són del 15 al 29 de juny.

Aquest període de preinscripció fa referència a les persones que encara no són alumnes del nostre centre o sí que ho són però volen cursar uns ensenyaments diferents als que estan fent actualment.

La resta d’alumnes que ja formeu part del nostre centre, rebreu la informació del procés i les dates de matriculació pels canals de comunicació habituals.

Bona Diada de Sant Jordi a tothom!

Aquest any 2020 es celebren dos commemoracions: l’any Josep Carner, en commemoració del 50è aniversari de la seva mort i l’any de Rafaello Sanzio, més conegut com a Rafael, es compleixen també cinc-cents anys de la seva mort, un geni indiscutible de l’art del Renaixement.

Enllaços:

Carta a una dona

En el marc de la celebració del Dia Internacional de les Dones, 8 març, l’alumnat de GES, ACFGM, ACFGS i AU+25-45 ha volgut posar en valor el lideratge de les dones en els processos de canvi que la societat necessita escrivint una carta a les dones que des de tots els racons del món ens han precedit i han obert el camí per aconseguir una societat més justa i igualitària.

Us deixem un tast!

 

Visita a TV3 i l’itinerari Modernista Jujol

El passat dijous 13 de febrer vam fer la sortida didàctica d’aquest 2n trimestre a Sant Joan Despí. Pel matí, vam visitar les instal·lacions de TV3: les redaccions i els espais tècnics, diferents platós televisius i una part de la zona de vestuaris. Per la tarda, vam fer una visita guiada per l’itinerari Modernista Jujol visitant les cases més destacades que Josep Maria Jujol va projectar a Sant Joan Despí: Can Negre, la Torre de la Creu, la Torre Serra-Xaus i la Torre Jujol.

Un dia molt intens i profitós que esperem que us hagi agradat!!!

Visita al Casal de Joves la Palma

El  dimecres dia 12 de febrer els i les alumnes del mòdul d’orientació de GES varen fer una visita programada al Casal de Joves la Palma. Es tracta d’un espai per als joves, un punt de referència juvenil i un nucli aglutinador de serveis, programacions, relacions i recursos.

Els serveis que van conèixer i que podem trobar al Casal de Joves la Palma són entre d’altres:

 • L’Oficina Jove Baix Camp
 • Targeta jove
 • Autoconsulta
 • Zona Wi-Fi
 • Bucs d’assaig
 • Cessió d’espais per entitats i col·lectius

Per a més informació podeu visitar la seva web: http://joventut.reus.cat/

Sortida didàctica del 2n trimestre

El proper 13 de febrer farem la sortida didàctica d’aquest 2n trimestre. Visitarem les instal·lacions de TV3 i  l’itinerari modernista Jujol de Sant Joan d’Espí.

Horari de sortida:

  • Av. Sant Jordi (08.15 h)
  • Mas Carandell (08.25 h)

Activitat:

  • 11.30 h Visita a les instal·lacions de TV3.
  • 14.00 h Dinar.
  • 15.00 h Itinerari Modernista de Jujol.

Hora d’arribada:

  • 18:30 h (aprox)

Nota: porteu l’esmorzar i el dinar.

Ja us podeu apuntar!!!