FESTA MAJOR DE LA GUIXA

Bon dia famílies! Estem en plena festa Major de la Guixa i per això us volem compartir el programa d’actes. Us animem a que hi participeu!

Del 7 al 17 de Novembre tindrà lloc la Festa Major de La Guixa 2019. Tots els actes es començaran o realitzaran al CENTRE CÍVIC DE LA GUIXA (excepte els indicats en el programa).

CELEBREM LA CASTANYADA


El passat dimecres dia 30 de novembre a la tarda, vam celebrar la castanyada al Pla del Maset.
Una comissió d’alumnes (un alumne per classe) i un grup de mestres de cicle inicial, es van encarregar de preparar-la. Van decidir que cada nen portés 10… Llegeix més»

Setmana pel Clima

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana (del 23 al 27 de setembre) és la Setmana pel Clima. Des de l’escola ens adherim a la proposta que ha fet Osona Respira, una plataforma per la defensa d’un aire NET a Osona. El proper divendres 27 hi ha convocada una vaga mundial pel clima i aquesta plataforma ha preparat diverses accions, entre d’altres una concentració a la Plaça Major a les 18h. Com a escola estem sensibilitzats amb aquest tema i considerem important sensibilitzar els nostres alumnes. Per aquest motiu, tenim previst fer una acció al Pla del Maset (els alumnes s’hauran fet una màscara i sortirem a fer un acte simbòlic de protesta) , el divendres 27 a les 15h.

clica l’enllaç per veure el cartell

Moltes gràcies,

L’equip de mestres.

Horari d’educació física curs 19-20

Benvolguts pares i mares:

Us notifiquem els dies que els vostres fills/es faran Educació Física:

P3

Dimecres al matí

P4 Dijous al matí
P5 Dimecres al matí
1r Dijous al matí
2n Divendres al matí
3r Dilluns a la tarda
4t Divendres a la tarda
Dimecres a la tarda
Dijous a la tarda

 

Recordeu que aquest dia cal portar roba esportiva (xandall) i vambes.

 

Els alumnes de 5è i 6è sempre es dutxen en acabar la sessió d’educació física.

Cal portar una bossa preparada amb la tovallola, les xancletes i roba de recanvi.

 

Moltes gràcies

Reunions de pares curs 19-20

Benvolguts pares i mares,

Us informem de les dates de les reunions de pares, recordeu que es faran a les 17:15 h.

Hi haurà servei de vigilància per la reunió d’Educació Infantil i de Cicle Inicial,

els alumnes que utilitzin aquest servei no caldrà que portin el berenar perquè anirà a càrrec de La Xarranca.

 

Esperem la vostra assistència!

Dilluns 30 de Setembre, reunió d’Educació Infantil (P-3, P-4 i P-5)      

Dimarts 1 d’Octubre, reunió de Cicle Mitjà (3r i 4t)

Dimecres 2 d’Octubre, reunió de Cicle Inicial (1r i 2n) 

Dijous 3 d’Octubre, reunió Cicle Superior (5è i 6è)

Benvinguts al curs 2019-20

Benvolgudes famílies,

Desitgem que hàgiu passat un bon estiu.

Esperem els vostres fills/es el proper dijous 12 de setembre per començar el nou curs escolar que aquests dies el claustre està preparant amb molta il·lusió.

Us recordem que els alumnes de Primària cal que portin una tassa i una cullera (els alumnes d’Infantil no cal que en portin) ja que per esmorzar La Xarranca ens farà xocolata desfeta acompanyada amb pa.

Aprofitem per recordar a les famílies de P3 que poden portar el material el dimarts 10 de setembre de 9h a 12h l i aprofitar que el vostre fill/a conegui la seva tutora.

 

Equip Directiu

Beques EE 19-20

Benvolgudes famílies

El Departament d’Ensenyament convoca ajuts i subsidis per a l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2019-2020.

Les sol·licituds s’han de  complimentar de forma telemàtica per mitjà de la pàgina WEB del Departament d’Ensenyament, www.gencat.cat

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/358-ajuts-ministerio-NEE?category=bd1b6d64-ca6f-11e5-8c48-005056924a59

Abans però, cal que l’alumne/a es registri a la seu electrònica del Ministeri d’Educació de Madrid. Si ja ho va fer el curs passat podrà utilitzar el mateix usuari i contrasenya.

De moment no hi ha impresos en paper.

Termini:

Feta la sol·licitud telemàtica es generarà un document amb format pdf que s’ha d’imprimir i portar-lo a l’escola abans del dia 23 de setembre de 2019.

trobareu més informació dels requisits en el següent enllaç:

 

Beques EE 19-20

 

Comiats

El passat 21 de juny vàrem acomiadar la Maite Sau, la Ramona Surinyach, la Núria Bosom, l’Antònia Rada i la Mercè Saez perquè al llarg d’aquest estiu es jubilaran. Amb un toc d’humor fent-les pujar en un avió vàrem voler simbolitzar l’entrada a una nova etapa de la seva vida. Entre llàgrimes i rialles vàrem compartir un altre final de curs i ens vàren obsequiar amb una flor per cada alumne de l’escola.

Moltes gràcies i molta sort!

Comiat dels alumnes de 6è

UNA LLARGA ETAPA:…

Bé, ja hem arribat al nostre últim curs. I ja no seguirem més aquí, anirem tots a Secundària. Al llarg dels nostres cursos, hem viscut molt amb les nostres mestres i companys. Entre tots hem pogut crear una gran amistat.

Volem agrair a tots: mestres, companys, conserges…, tot el seu esforç per ajudar-nos a aprendre, poder passar-ho molt bé i a disfrutar de la Primària. 

Hem creat una “família” , on ens hem acollit mútuament. Hem compartit moments inoblidables com :les colònies, excursions, festes i el pati compartit. 

Tot i que som un grup complicat i tenim les nostres diferències, també formem un gran “equip”, on ens ajudem, parlem entre tots, juguem i ens recolzem. També hem fet amics amb els companys d’altres cursos.

Durant tots aquests cursos hem tingut diferents mestres que ens han ensenyat com: l’Elena, la Montse, l’Eva, la Sandra, la Rosa Maria, la Núria Bosom, la Ramona i la Maite, que han sigut les nostres tutores.

Després: la Mia, La Núria Daví, la Ceci, la Glòria, l’Antonia, l’Alba, la Mònica, l’Albert i la Gemma.

També hem tingut en Santi, en Carles i en Baldo de conserges.

Agraïm a les cuineres que ens hagin fet el menjar cada dia durant tots aquests anys, i les cuines del món.

Moltes gràcies: Fina, Imma, Glòria, Bet, Lis, Neus, Cristina i Ester.

Ens ho hem passat sùper bé amb el viatge de fi de curs al Delta de l’Ebre: Anant amb bicis , la barca de perxar, plantar arròs, navegar fins a la desembocadura i veure la Llotja de ST. Carles de la Ràpita…

Aquest viatge tanca tota una llarga etapa.

Hem tingut els nostres germans grans que ja han marxat, ara nosaltres ens hem fet grans i hem ajudat als nostres germans petits.

Durant tots aquests anys, hem pogut compartir molts moments.  

Moltes gràcies a tots/es.                                                                   

ADÉU!!!                                    ALUMNES DE SISÈ 2010-2019 

Apa, quin àpat!

 

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos del projecte educatiu “Apa quin àpat”, engegat per la Generalitat de Catalunya des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El projecte ofereix xerrades que es realitzaran en el nostre centre, dirigides a les famílies i docents de primària, tenen per objectiu donar a conèixer els beneficis i la importància de la fruita, les hortalisses i la llet dins d’una dieta saludable. A més, durant la xerrada es donaran pautes per introduir aquests aliments en el menú infantil i s’analitzaran els falsos mites sobre el consum de llet i fruita.

 

XERRADES PER A FAMÍLIES I PROFESSORAT:   

DIA:  21/05/2019
HORA:  17:15
ESPAI ON ES DURÀ A TERME L’ACTIVITAT: Aula
de 5è o Biblioteca

DIA:  29/05/2019
HORA:   17:15
ESPAI ON ES DURÀ A TERME L’ACTIVITAT: Aula
de 5è o Biblioteca