Publicació de les llistes dels alumnes assignats al centre en primera petició curs 20/21

Us informem que avui han sortit publicades les llistes d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició.

També podeu veure la llista d’espera per la nostra escola.

Us informem que el període de matriculació d’alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària  serà del 13 al 17 de juliol de 2020. 

Es farà presencialment amb cinta prèvia a través del correu a8030819@xtec.cat o per telèfon al 93 885 34 20.

 

BON ESTIU!!!

L’equip humà de l’escola Sentfores us desitgem un molt bon estiu i esperem retrobar-nos pel setembre per encarar de la millor manera el curs 2020-2021.

MANIFEST PEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Avui, els alumnes de 5è de la nostra escola haurien celebrat aquest dia amb una bicicletada amb la resta d’escola de la ciutat i unes activitats al riu molt exitoses. Un acte col·lectiu de coneixement del nostre entorn, lúdic i educatiu alhora.
Enguany, després de 21 anys de fer-ho de manera ininterrompuda, no ha estat possible celebrar-ho com cal.
No obstant, des de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), de la qual forma part la XESVIC, i per tan tots vosaltres, s’ha elaborat un MANIFEST davant la situació que estem vivint amb el COVID19 i per posar de relleu la importància de la educació per la sostenibilitat en tota aquesta crisi, i de la importància que tindrà en el futur.
Us animem a llegir-lo!
Programa de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vic

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Bon dia del medi ambient famílies!

Des de l’escola hem volgut fer un petit detall per tots vosaltres per tal de celebrar aquest dia tan especial!

Us el deixem a continuació! Esperem que us agradi!

Clica per veure la sorpresa!

 

 

 

 

 

 

 

També recordar-vos que com ja sabeu, avui té lloc l’acte de DONA LA NOTA, encara hi som a temps. El podeu seguir a les 11h en directe pel Youtube, en el següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=h5COx6FUDcs

Us adjuntem també el manifest que llegiran:

MANIFEST “DONA LA NOTA: ENCARA HI SOM A TEMPS…”

 

Ajuts Consell Comarcal curs 20-21

Benvolgudes famílies:

El Consell Comarcal obrirà a partir del 2 de juny el període per tramitar els ajuts pel curs 20-21 que corresponen a:

Les sol·licituds d’ajut individual de menjador (socioeconòmic i/o obligatoris), transportllibres, activitats i material pel curs 2020-2021 s’han de  complimentar de forma telemàtica en funció de si són noves o de renovació.

  • Renovació de sol·licituds: Per totes aquelles famílies que vau sol·licitar els ajuts pel curs 19-20 rebreu un correu amb un enllaç al formulari de sol·licitud que cal omplir, signar i retornar a l’escola per correu electrònic amb el nom BECA+NOM ALUMNE. Cal que reviseu que totes les dades siguin correctes. En cas de canvi de domicili, en la composició familiar, o en l’ingrés de rendes, cal justificar-ho. El formulari obre una opció que permet entrar un camp de text o adjuntar una fotografia o un document directament a la sol·licitud.
  • Noves sol·licituds: Per totes les famílies que esteu matriculades a l’escola però no heu demanat mai aquest ajut, podeu sol·licitar els models a través d’un correu electrònic a l’a8030819@xtec.cat especificant quin ajut es vol sol·licitar.

És molt important que autoritzeu al Consell Comarcal i al Departament d’Educació a realitzar les comprovacions per tal que us pugueu evitar tràmits i estalviar desplaçaments que posin en risc la vostra salut i la dels demés.

Rebreu un vídeo tutorial juntament amb l’enllaç a la sol·licitud, que us explica com es signa un document digitalment. Us compartim el tutorial en format PDF : Tutorial com signar un PDF

Qualsevol dubte que tingueu ens el podeu fer arribar al correu de l’escola.

Informació sobre la reobertura del centre

Benvolgudes famílies,

esperem que estigueu tots i totes bé de salut.

Tal i com heu pogut anar sentint als mitjans de comunicació, en el moment que entrem en la fase 2 del desconfinament s’obriran els centres escolars. La previsió és que, si tot continua com fins ara, la nostra regió sanitària entri en aquesta fase el dia 1 de juny.

Des de l’escola estem treballant en l’elaboració del Pla de reobertura del nostre centre, partint de les instruccions rebudes per part del Departament d’Educació. Com a mestres, ens trobem davant una situació com us podeu imaginar, nova, complexa i de difícil gestió.

A dia d’avui us podem comunicar alguns punts que ja tenim com a certesa:
  • L’escola s’obrirà a partir del dimarts 2 de juny (ja que el dia 1 és festa local).
  • L’escola s’obre NOMÉS per fer acompanyament emocional i tutoria (i no de forma diària ni en l’horari habitual), però no es farà classe. L’assistència no és EN CAP CAS OBLIGATÒRIA!
  • El curs continua telemàticament, fins al dia 19 de juny, últim dia lectiu del calendari inicial
  • El servei de menjador NO es reprendrà durant el mes de juny.
  • No us podem informar encara del servei de transport escolar, estem parlant amb el Consell Comarcal.
  • Tot l’alumnat que assisteixi a l’escola haurà de seguir les mesures d’higiene i seguretat marcades pel Departament  de Salut i haurà de portar una declaració responsable signada per la família, d’acord amb el model que es facilitarà.
  • Les famílies NO podran entrar al centre.

Aquesta és la informació que tenim fins ara. Continueu estant al cas del vostre correu ja que la setmana que ve us farem arribar aquest Pla de reobertura amb tots els detalls. Sabem que aquesta situació no és fàcil per a ningú. Volem agrair la vostra confiança i comprensió.

Estem en contacte,

Equip Directiu de l’Escola Sentfores

Confirmació continuïtat al centre

Benvolgudes famílies,

Degut a les dificultats que comporta la situació de confinament actual i d’acord amb les mesures extraordinàries aprovades pel Departament d’Educació, us informem que realitzarem la confirmació de la continuïtat de matrícula al centre per al curs vinent de forma automàtica per tots els alumnes excepte pels alumnes de 6è.

Així doncs, els vostres fills/filles tenen plaça reservada. En cas que no es desitgi aquesta continuïtat o que hi hagi algun canvi de dades (canvi de domicili, de DNI, de telèfons o mail de contacte, etc) ens ho heu de fer saber al següent correu electrònic: a8030819@xtec.cat

 

 

Per molts anys!!

Tot i la situació difícil que ens està tocant viure volem ser a prop vostre.

Clica sobre la imatge i podràs veure el video!