SEGON CROS COMARCAL A BARBERÀ DE LA CONCA

El Passat diumenge 30 d gener, va tenir lloc el segon Cros comarcal al poble de Barberà de la Conca.

Uns 100 corredors/es de varen gaudir d’una jornada atlètica perfecta i amb molt bon temps, amb un circuit molt ben traçat per l’espectador, on podien gaudir d’un bon tram de la cursa.

Tot i les absències, de la nostra escola van participar 15 corredors/es, dels quals tres van pujar al pòdium ( Arnau Franquet, Mar Franquet i Emma García) Moltes felicitats a tots/es per l’esforç!

Agrair a l’organització la seva tasca i també a Europastry, Diputació de Tarragona i Consell Català de l’Esport.