Línia del temps PPF (passat, present i futur)

Hem fet una línia del temps sobre el nostre passat, present i futur. L’hem començat als 0 anys perquè és quan vam néixer, i l’hem acabat als 12 anys perquè és quan anirem a l’institut.

Per treballar el passat hem escrit alguns fets importants de la nostra vida en uns retalls de paper i els hem enganxat a la línia. En el present hem posat que som a la classe de Mitjans Petits i, per ara, del futur només sabem que anirem a l’institut.

Ens hem trobat que com que a la classe hi ha nens de 1r i de 2n, hem hagut de fer 2 línies del temps. Ara ho veureu a les fotografies!

Esperem que ens digueu què us sembla la nostra línia i afegiu els comentaris que vulgueu!

linia1

linia3

linia5

linia6

 

7 Comments

 1. Genís

  Molt interessant!

  Si jo penso amb la meva línia del temps, les coses més antigues que recordo són de quan tenia 3 anys i mig. Però si vull saber coses de quan més antigues, les he de preguntar als meus pares.

  Per cert, també hi ha moltes feines on utilitzen línies del temps per organitzar-se millor ;-P

  1. MITJANS PETITS

   Hola Nil, Lucía i Genís!
   Ens agrada molt que ens hagueu escrit i que us hagi agradat la nostra línia del temps PPF. Ara aviat en farem una de nova, on posarem l’any en que es van inventar els mitjans de transport de les nostres conferències i qui els va inventar.
   Fins aviat!
   MP

 2. Nil MartInez

  Hola companys,

  m’ha agradat molt aquesta línia del temps i he après moltes coses com per exemple retallar millor. Bueno, fins demà 🙂

 3. florence

  hola, sóc la Norah. Hem traballat molt sobre tots els projectes i m’han agradat tots. Però el que m”ha agradat més és el de l’eriçó i el porc espí. El de la linia del temps em costa una mica.

  1. MITJANS PETITS

   Hola Norah i Clara!
   A nosaltres també ens agrada molt la línia PPF i la majoria ho hem entès molt bé. De totes maneres, com que n’hem de fer una altra de molt més gran, ens anirà molt bé per entendre-ho millor.
   Fins aviat!
   MP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>