Fa poc ens han portat moltes olives i les volem conservar. Per fer-ho…
Primer separem les olives bones de les dolentes i les pesem.
Després posem totes les olives dins un pot molt gran amb aigua i l’anem canviant cada dia durant 15 dies.
Un cop acaba aquest procés, les posem amb aigua, sal, herbetes (romaní, farigola, fonoll,…) i alls sense pelar. Al cap de 2 mesos les probarem i veurem si ja es poden menjar.
Aquest divendres anirem al bosc a buscar herbetes aromàtiques.
Només volia fer-vos una reflexió personal. M’ha fet molta il·lusió veure la vostra feina amb les olives. Els avis del Jaime eran de Jaén, i allà hi ha molta tradició amb les oliveres. De fet tenim oliveres pròpies i ens fan arribar el nostre propi oli.
Gràcies per la vostra feina!!!!
Hola Carmen, gràcies per fer-nos aquesta reflexió!
Nosaltres ja hem fet les olives. Ara ens hem d’esperar 2 o 3 mesos per provar-les.
Esperem que ens escriguis més.
Fins aviat!
Mitjans Petits.
QUAN ESTARÀN ACABADES LES OLIVES? LES MEVES JA FAN MOLTA OLOR A OLIVES
Hola sóc la lila, a mi m’agraden molt les olives. Estic impacient per provar-les