INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LES BEQUES DE MENJADOR DEL CONSELL COMARCAL

Benvolgudes famílies,

el termini de sol·licitud de les beques de menjador comença demà dia 4 de juny fins al proper dia 17. És molt important que reviseu la informació del document següent que ens han fet arribar des del Consell Comarcal del Baix Llobregat per a la tramitació de la beca : PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA TRAMITACIÓ DE LES BEQUES DE MENJADOR.

Us recordem que per a qualsevol dubte o aclariment ens podeu contactar via telefònica i per correu electrònic.

 

Gràcies Medtronic!

La setmana passada la Lourdes Sió ens va fer entrega d’una donació de 40 portàtils en nom de MEDTRONICper a fer servir a l’escola. La comissió TAC ja hi treballa per tenir-los a punt el més aviat possible.

Moltes gràcies Medtronics!!!

WELCOME BIANCA !

Alguns alumens de 6è i personal de l’escola donem la benvinguda a l’auxiliar de conversa, que ens acompanyarà durant aquest curs escolar 2020-2021.
Durant aquesta setmana, la Bianca anirà coneixent la nostra Escola i també ens farà una petita introducció sobre ella mateixa i el seu país d’orígen.

Próximament anirem publicant totes aquelles activitats que realitzarem amb ella. Hope you enjoy them!

Llistat de places assignades i llista d’espera i informació matrícula.

 

 

Benvolgudes famílies,

 

amb data de 07/07/2020 han sortit els llistats d’assignacions al centre i d’espera. Els podeu consultar a l’enllaç següent: LLISTA D’ASSIGNACIONS I D’ESPERA

Enguany la matriculació dels vostres fills i filles l’haureu de fer del 13 al 17 de Juliol. Podeu trobar tota la informació necessària clicant aquí: PROCÉS DE MATRICULACIÓ CURS 20-21

L’enllaç a l’aplicatiu per demanar cita prèvia és el següent:APLICATIU CITA PRÈVIA

 

Recordeu que per a qualsevol consulta restem a la vostra disposició al telèfon i correu de l’escola.

 

Arriben les primeres aportacions als vostres reptes!

Han començat a arribar les vostres respostes!!! Tots compartim els mateixos desitjos i consignes…sabem que tot anirà bé i per això els nens i nenes de l’escola Nadal ens fan arribar les seves fotos, missatges i dibuixos…

Recordeu que els podeu fer arribar a l’adreça de correu següent i les anirem afegint: escolanadalacasaambtu@escolanadal.cat

Endavant!!!

Hecho con Padlet

“El misteri de la porta màgica” El nostre conte compartit

Bon vespre a tothom!

El conte compartit és una tradició a l’escola Nadal. Aquest any hem volgut donar-li una volta més i convertir aquesta producció col·laborativa de tots els infants de l’escola en un llibre digital narrat per la veu dels alumnes.

Esperem que el gaudiu tant veient-lo i escoltant-lo com hem gaudit tots nosaltres fent-lo.

Recordeu que hem habilitat un bloc especial amb orientacions i activitats per a tots els alumnes en aquests dies de confinament, allà trobareu també el conte disponible ( Podeu fer clic en aquest enllaç: L’escola Nadal ens quedem a casa amb tu)

Book titled 'EL MISTERI DE LA PORTA MÀGICA'Read this book made on StoryJumper