L’ENTRADA TRANQUIL·LA A P5

Són les 9 del matí i arribem a l’escola. Fem les nostres responsabilitats: pengem les jaquetes, la motxilla, endrecem la fruita i l’agenda al seu lloc i… preparats/des per organitzar-nos.

Cadascú escull què vol fer. Avui alguns volem pintar amb aquarel·les, d’altres volem fer activitats del nostre quadernet, d’altres preferim llegir i d’altres volem fer construccions. Som nosaltres els que ens organitzem els materials que necessitem, els anem a buscar i decidim on és millor col·locar-nos.

Són les 9.30 del matí. Comencem a recollir per fer la nostra assemblea diària. Després de situar el dia que és aprofitem per parlar. Avui algú vol compartir un llibre que ha portat de casa. D’altres volem compartir com ens sentim amb l’ajuda del nostre emociòmetre. A l’assemblea, parlem, intercanviem opinions i compartim descobertes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>