PRACTIQUEM NÚMEROS I LLETRES!

QUÈ BÉ TENIR UNS DIES PER ESTAR A CASA I CARREGAR PILES, EH?!
AQUESTS DIES HEU ESTAT ATRAFEGATS CELEBRANT LA CASTANYADA I HALLOWEEN I MENJANT PANELLETS I CASTANYES A DOJO; PERÒ SEGUR QUE TAMBÉ HEU TINGUT TEMPS PER PRACTICAR TOT ALLÒ QUE ESTEM FENT AQUESTS ÚLTIMS DIES A CLASSE…
NO SABEU QUÈ HEM ESTAT FENT?

PREGUNTEU ALS PROTAGONISTES I MIREU AQUESTS VÍDEOS I FOTOS!
ESTEM MOLT EMOCIONATS AMB ELS NÚMEROS I LES LLETRES! TANT QUE NO PAREM DE FER-LOS… A TORT I A DRET, DES DE DALT O DES DE BAIX, AMB LLAPIS O AMB EL COS, AL TERRA O AL PAPER, EN SILENCI O AMB MÚSICA… LA QÜESTIÓ ÉS PRACTICAR!
VINGA VA, QUE JA ARRIBEM AL FINAL DEL PONT I DEMÀ ENS TORNAREM A TROBAR AMB LES BUTXAQUES PLENES DE MILERS D’AVENTURES PER EXPLICAR-NOS A LA RESTA DE CLASSE!

AI, EL MOVIMENT, SI TENIU UNA ESTONETA, AQUÍ TAMBÉ EN PARLEN…

Panellets per tothom!!

Mmmmmm!!! Quina oloreta… ingredients a punt, estris a la taula: comencem a remenar i a fer boletes. Les decorem amb cireres confitades, coco, pinyons i xocolata! Aquests panellets ja estan a punt! Els voleu veure? Aquí trobareu les fotos dels cuiners més petits i entregats… Llegeix més»

ANIVERSARI OCTUBRE 6è

Com tots els dimecres de cada mes, celebrem els aniversaris de la calsse, però aquest ha sigut una mica especial, tots els alumnes de 6è ens hem trobat per fer una festa sorpresa a la Maria!! Per la cara que ha fet, no s’esperava res!!!
També… Llegeix més»