Sortida a Mas Foraster, P5

Quina millor manera de començar el projecte de “La Vinya” que visitant les instal·lacions de Mas Foraster. Per un dia ens vam convertir en pagesos i vam veremar el saborós raïm d’aquest celler. Un cop recollit vam tastar una miqueta de most. Mmm…Que dolç que era!

Tot seguit vam entrar al mas on vam poder veure ben d’aprop tot el procés d’elaboració del vi: com s’aboca, els dipòsits on fermenta, el celler on reposa fins que es fa ben bo.

També van tenir l’oportunitat de conèixer algunes eines antigues que es feien servir al camp abans de  l’ús de les màquines (carros, arades, etc.).

Quina sortida tan profitosa!!!

Si ens voleu veure cliqueu aquí: https://photos.app.goo.gl/7KkLgWSShtg1eSw2A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>