ENGLISH WEEK A L’ERA DE DALT

Hello everybody!!

Discovering London, singing songs, listening to English tales… We mean… having fun is what we have done from Tuesday 5th April to Friday, 8th.

We have introduced the English Week telling a tale and singing songs with 3, 4 and 5 years students, and in the afternoon we have gone to “La Canal” to watch a show written and acted by students of fifth and sixth grade.

A L’Era de Dalt, la setmana del 4 al 8 d’abril vam  celebrar l’English Week! Una setmana plena d’activitats en anglès on els nostres alumnes van gaudir aprenent i practicant English.

Vam inaugurar l’English Week amb una obra de teatre pels més petits de l’escola (P3, P4 i P5),  que van representar els mestres d’anglès amb l’ajuda dels nens i nenes d’Educació Infantil. Aquesta activitat va culminar amb una cantada per part de tots els alumnes.

Amb els nens i nenes de primària varem començar l’English Week amb una representació teatral dels alumnes de 5è i 6è al teatre de la Canal amb diàlegs que ells mateixos havien preparat a les sessions de CORNERS al llarg del curs. Vam complementar l’obra de teatre amb diferents actuacions musicals dels alumnes de tots els cursos de primària.

Durant tota la setmana vam cantar cançons, vam explicar contes, vam representar historietes, vam anar de compres a les botiguetes que ens van preparar els de 3r i 6è, vam fer jocs i manualitats en anglès i fins i tot alguns alumnes van preparar activitats dirigides pels més petits.

Ha estat una setmana plena d’emocions i de “learning by do it”, que és així com ens agrada treballar a nosaltres!

Departament d’anglès de l’Era de Dalt