Comiat final de curs 2019 – 2020

Estimats nens i nenes, famílies i docents. Tot i ser un curs ben diferent, no hem volgut deixar passar l’oportunitat de poder acomiadar-nos de tots vosaltres recordant tots aquells bons moments que hem passat junts. És per això, que hem fet aquest vídeo per poder marxar amb un somriure a la cara i, sobretot, acomiadar l’alumnat de 6è que el curs vinent inicia una nova etapa educativa.

Molt bon estiu a tothom, descanseu i ens tornem a veure al setembre amb les piles ben carregades!!

PREINSCRIPCIÓ 2020-2021

Període de preinscripció per a l’Educació Infantil, Primària i ESO del 13 al 22 de maig.
Es podrà fer de manera telemàtica (descarregant i emplenant aquesta sol·licitud) i no presencial des del dia 13 fins al 22 de maig.
Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22 de maig.

Podeu consultar les instruccions i novetats de la preinscripció 2020-2021:

OFERTA INICIAL DE PLACES CURS 2020-2021.

 

Mapa escolar de la preinscripció curs 2020-2021

La llegenda de Sant Jordi

Molt bon dia nens i nenes!!!! com esteu??

Avui és un dia molt especial. Un dia en el qual les roses i els llibres omplen l’escola i els carrers de la ciutat de Girona. Però, com ja sabeu, aquest any no el podrem celebrar, ja que hem de fer bondat i quedar-nos a casa!!

Tot i així, els i les mestres us volem regalar aquest vídeo on expliquem la llegenda de Sant Jordi, per sentir-nos més a prop vostre i celebrar, d’una manera diferent, aquest dia tan bonic amb tots i totes!

Esperem que us agradi!!

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!!!