JORNADES CIÈNCIES-19

Els dies 16 i 17 de maig s’han portat a terme les jornades de ciències a l’escola Els Quatre Vents.

Tots/es els/les alumnes han realitzat 4 tallers científics: espais de descoberta i experimentació, on els alumnes s’han posat en contacte amb les ciències d’una manera pràctica i divertida amb l’objectiu d’aprendre i gaudir alhora.

L’alumnat s’ha agrupat en tres grups: petits (P3, P4 i P5), mitjans (1r, 2n i 3r) i grans (4t, 5è i 6è).

Els tallers realitzats han estat: Infantil (bombolles, plastilina casolana, electricitat estàtica i ampolla de lava) Primària (rellotge de sol, encenem la llum del fanaler, nebulosa, volcà/cràters de volcà).

Han estat unes jornades fantàstiques on els nens i nenes han desenvolupat  moltes competències: competència matemàtica, competència lingüística (oral i escrita), competència en el tractament de la informació, competència digital, competència social i ciutadana, competència cultural i artística, competència d’aprendre a aprendre  i la competència de coneixement i interacció amb el món físic.

Tot plegat per aprendre a ser i actuar de manera autònoma, per aprendre a pensar i actuar, per aprendre a descobrir i a tenir iniciativa pròpia i per aprendre a conviure.

Tot el Claustre de mestres hem gaudit molt amb la realització d’aquests tallers. Hem pogut observar de primera mà com els nens i nenes es relacionaven entre ells, aprenien amb interès i actuaven més que motivats per tot el què s’estava fent.

Si cliqueu aquesta imatge podreu veure fotografies del 1r taller que van realitzar els diferents grups.

 

1 comentari

  1. Ana Dominguez Vicente

    Que bien se lo an pasado y por lo menos mi hijo llegó a casa explicando si el relog de sol la nebulosa el volcán con una ilusión y que se lo a pasado bien
    Y viendo las fotos se ve que los demas tambien bravo por estas jornadas de ciencias 👏👏👏👏

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>