Projecte d’IMPULS A LA LECTURA

Des de l’escola el Pi us volem fer arribar que, aquest curs, hem iniciat un projecte per fomentar el gust per la lectura. Per començar, una de les actuacions que estem duent a terme és que, cada grup, llegeix durant els primers trenta minuts del matí llibres o revistes que els hi agraden o els motiven. Per tal de guiar als infants en aquest projecte, estem rebent una  formació com a claustre, anomenada ILEC (impuls per la lectura)

El nostre objectiu principal és que els nens i nenes adquireixin un hàbit lector i alhora que trobin plaer en el món dels llibres.

Us animem a col·laborar amb aquest projecte sent un model lector davant els vostres fills i filles amb lectures de diferents formats (diaris, llibres, revistes, còmics, llibres il·lustrats, format digital…). També us convidem a que portin llibres de casa que els hi agradin o que estiguin llegint per gaudir-los durant aquesta estona al matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>