CARNAVAL DE COLORS

Enguany el Carnaval,  presidit per la nostra reina  dels colors, Frida Kahlo, ha estat ple d’emocions.

Dilluns al matí ens vam trobar l’escola ben acolorida. L’entrada i el passadissos lluien amb les representacions de les obres literàries de més colors: El gos blau, Rosa a puntets, l’Elmer, El petit Blau i el petit Groc … L’alumnat amb l’ajuda de la Cort de la reina Carnestoltes, la classe dels i les esportistes, va fer una bona feina. Estava tot preciós! 

A la tarda els Videojocs màgics van  donar el tret de sortida amb el pregó, engrescant a tothom a posar el món de cap per avall i  a participar d’aquests dies de disbauxa i xerinola. 

A més, cada tarda, la classe de sisè ens ha comunicat les consignes diàries. Pijames, perruques, sabates diferents… com ens agrada la gresca!

Per Dijous Gras tots i totes vam sortir a esmorzar truita i botifarra d’ou a espais naturals del voltant de l’escola.

I per fi divendres, el dia més esbojarrat del curs! Tothom disfressat! Al matí es van cantar els tradicionals garrotins, vam esmorzar pa de pessic sucat en xocolata i vam gaudir de diferents espais lúdics, com el karaoke, les manualitats, la disco o el photocall.  A la tarda, desfilades i les millors coreografies a la pista, amb la companyia de les nostres famílies. Diplomes per tothom perquè ens ho mereixem. 

Per gaudir de les fotos i vídeos, cliqueu AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>