(PAcTE) Programa d’innovació pedagògica d’Acceleració de la transformació educativa

Famílies,
Enguany ens iniciem en el programa d’innovació pedagògica d’Acceleració de la transformació educativa (PAcTE). És un programa que promou l’actualització del projecte educatiu amb l’acompanyament professional i la dotació dels recursos i les eines necessàries per impulsar processos de transformació educativa en els àmbits de… Llegeix més»

CURS 21/22

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL CURS 21/22

Us esperem amb molta il·lusió! Tenim moltes ganes de saber com us ha anat l’estiu i començar a construir nous projectes entre tots i totes!

COMIAT 6è

Benvolgudes famílies,
El passat divendres 18 de juny vau poder gaudir del musical «Grease» representat per l’alumnat de sisè. Els nois i noies van fer una molt bona feina i, finalment vam poder veure l’espectacle en viu i en directe. Ara ens complau presentar-vos la gravació… Llegeix més»

FINAL DE CURS

Famílies,
Com va l’inici d’estiu? Esperem que d’allò més bé. Nosaltres estem acabant de tancar aquest curs i ja estem pensant en tot de propostes pel proper.
Hem fet un resum de tot el que va passar durant els últims dies: colònies a l’escola, Can Feliuet i festes… Llegeix més»

MUSEU DE TAURONS (2n)

Hola famílies,
Al llarg del curs, a l’àrea de Llengua i literatura catalana, hem treballat a partir del projecte “Un museu de personatges” que s’ha acabat concretant en una exposició temàtica sobre taurons titulada “MUSEU DE TAURONS”
Ens hauria encantat convidar-vos a veure-la a l’escola, com s’ha… Llegeix més»