BENVINGUTS A PRIMER!!!

Un nou curs ha començat i moltes coses han canviat. Aquest curs ens ha tocat viure una etapa de transició d’infantil a primària. Ens fem grans i això comporta canvis.
Durant els primers dies hem conegut el nou espai en el que ens ubicarem i hem conegut als adults i nens/es amb els que conviurem a l’escola.
Per adaptar-nos a la classe, hem anat coneixent els diferents materials de joc en diferents moments del dia i el nou funcionament. Tot això d’una manera paulatinai dinàmica a través de jocs

TREBALL EN EQUIP I TREBALL PER RACONS

Com ja sabem el treball en equip és molt important. Entre tots podem arribar a fer coses que mai ens haguéssim imaginat amb noves idees i aprofitant les habilitats de cadascun de nosaltres. Per aquest motiu hem tingut moments en els que hem pogut treballar junts i de manera cooperativa fent trencaclosques o inclús construccions. Durant el curs anirem treballant potenciant aquestes dinàmiques.

També hem pogut treballar per racons. Disposem de quatre racons: dos dels quals són creatius i els altres són de llengua i matemàtiques. Aquests racons ens donen l’oportunitat de treballar de manera cooperativa i en petit grup. A més, en els racons de llengua i matemàtiques les mestres poden tenir una atenció més individualitzada fent possible una ajuda més propera cap a nosaltres.