Alquimista a la cuina (tercer)

La setmana passada els nens i nenes de tercer vam anar a l’oficina de turisme de Palafrugell i vam realitzar el taller Alquimista a la cuina. Van poder veure la importància de la gastronomia del nostre territori, conèixer com van arribar les primeres espècies, experimentar… Llegeix més»

Creem el nostre propi cub (P5)

Aquesta setmana, els conills i els esquirols ens hem endinsat en el món de la geometria. Hem conegut alguns primes i hem creat UN CUB amb escuradents, pals de fusta i plastilina. Encara que a alguns ens ha costat una miqueta, al final ho hem aconseguit!!! Ens ha encantat l’experiència!!!… Llegeix més»

Educació física a segon

Els alumnes de segon els encanta l’Educació Física! Aquest trimestre han estat descobrint diferents materials que tenim al nostre gimnàs. Primer experimenten lliurement amb els objectes i s’ho passen d’allò més bé fent servir la seva imaginació. Seguidament posem unes pautes i treballem diferents continguts… Llegeix més»

Robòtica a segon!

Ja hem començat a treballar la robòtica a segon! Ho hem fet amb dos tipus de robots, els Blue Bots, molt semblants a les Bee Bots, però amb moltes més possibilitats (programar des dels lectors tàctils, des de les tauletes…) i els Robot mouse. Aviat… Llegeix més»

Observem els ametllers

Els infants de P5 aquest mes estem treballant la següent dita: PEL FEBRER, TREU EL CAP L’AMETLLER. Ara ja ens la sabem, però volíem veure un ametller florit amb els nostres propis ulls. Així que el passat 19 de febrer, vam sortir al pati a… Llegeix més»

Pregó de Carnestoltes!

Aquest matí el Rei Carnestoltes i el seus ajudants ens han vingut a visitar a les classes.
Ens han llegit el pregó i ens han donat les consignes per la propera setmana.
PREGÓ CARNESTOLTES
Bon dia nens i nenes,
mestres i companys,
soc el carnestoltes
i ja ha passat un any.
Ja… Llegeix més»

Mesurem a segon!

Aquest segon trimestre a segon treballarem la mesura, i hem començat per la longitud i el temps. Ho fem de manera manipulativa. Aprenem més i ens ho passem molt bé! Us deixem un recull de fotos perquè veieu com ho fem.

Dia de la Pau

Una altra activitat que vam dur a terme el dia de la Pau tots els alumnes de l’escola va ser elaborar un mural conjunt amb el missatge “SOS tots som refugiats”. Una vegada fet tots els cursos vam fer-nos una foto. Aquí us deixem un… Llegeix més»

Dia de la Pau

Una vegada més celebrem a l’escola el dia de la Pau, donades les circumstàncies no hem pogut fer activitats conjuntes, però hem fet uns vídeos on participa tot l’alumnat. Esperem que us agradin.

 

 
Podeu veure els vídeos sencers de totes les classes fent clic aquí!