Aula PT

Des de l’aula de pedagogia terapèutica reforcem aquells continguts curriculars on l’alumnat presenta més dificultats. Ho fem d’una manera vivencial, funcional i lúdica, perquè aprendre també pot ser divertit!… Llegeix més»

Kandinsky (P5)

Aquest mes, els conills i els esquirols de P5 hem treballat les circumferències a través de l’art de Kandinsky.
Vam començar amb un cercle al mig del paper i cada vegada els fèiem més grans amb diferents colors!! Amb la combinació de colors i el treball… Llegeix més»

Alquimista a la cuina (tercer)

La setmana passada els nens i nenes de tercer vam anar a l’oficina de turisme de Palafrugell i vam realitzar el taller Alquimista a la cuina. Van poder veure la importància de la gastronomia del nostre territori, conèixer com van arribar les primeres espècies, experimentar… Llegeix més»

Creem el nostre propi cub (P5)

Aquesta setmana, els conills i els esquirols ens hem endinsat en el món de la geometria. Hem conegut alguns primes i hem creat UN CUB amb escuradents, pals de fusta i plastilina. Encara que a alguns ens ha costat una miqueta, al final ho hem aconseguit!!! Ens ha encantat l’experiència!!!… Llegeix més»

Educació física a segon

Els alumnes de segon els encanta l’Educació Física! Aquest trimestre han estat descobrint diferents materials que tenim al nostre gimnàs. Primer experimenten lliurement amb els objectes i s’ho passen d’allò més bé fent servir la seva imaginació. Seguidament posem unes pautes i treballem diferents continguts… Llegeix més»

Robòtica a segon!

Ja hem començat a treballar la robòtica a segon! Ho hem fet amb dos tipus de robots, els Blue Bots, molt semblants a les Bee Bots, però amb moltes més possibilitats (programar des dels lectors tàctils, des de les tauletes…) i els Robot mouse. Aviat… Llegeix més»