Taller de Ràdio Antoni Gaudí (curs 2017/18)

En el programa de ràdio d’avui, la Luisa, la Fernanda i la Eva us explicarem les característiques principals del tango i del cah cha cha. Desitgem que us agradi. Fins la propera.

En el programa de ràdio d’avui, la Janat i la Zineb us expliquem les característiques principals del Ballet. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Sara i el Yassir us expliquem les característiques principals de l’espígol, la planta que representa a la nostra classe. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Rihab, la Uliana i el Wael us expliquem les característiques principals de la planta Dent de Lleó, planta que representa a la nostra classe. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Zaira, el Gerard i el Zhenyu us expliquem les característiques principals de la Menta, planta que representa a la nostra classe. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Romaisa i el Jinghao, us expliquem les característiques principals dels Hipèrics, planta que representa a la nostra classe. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, el Iván el Yassin i el Manuel, us expliquem les característiques principals dels videojocs i els dispositius electrònics. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Gurnoorpreet, la Sukhpreet i la Sondous, us expliquem les característiques principals dels conills. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, el Youssef i l’Erik, us presentem a Philippe Coutunho. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, el Zaid, la Khaoula i la Yihan us parlem de les piranyes i els tigres, dos animals considerats molt perillosos. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Salsabil, la Soundos i l’Ambruce us expliquem les característiques principals del violí. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, la Fatima, la Aya i la Ibtissame us parlarem dels volcans. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui,el Nazmul, la Gladiz i la Ainhoa us parlem de la història, característiques i curiositats de la Torre Eiffel.

En el programa de ràdio d’avui, l’Álex Wang, el Xango i el David S us parlem de la plataforma Roblox.

En el programa de ràdio d’avui, la Sara Valenzuela i el Caua us expliquem les característiques principals de les sevillanes. Desitgem que us agradi.

En el programa de ràdio d’avui, el Ramón i el Diego us expliquem les característiques principals del nou videojoc Fifa 18. Desitgem que us agradi

En el programa de ràdio d’avui, el Jordi, el Hussnin, el Kevin, el Eesa i el Josué us parlarem dels Invizimals. Desitgem que us agradi

En el programa de ràdio d’avui, Camila, Ana María, Anyelina i Alba ens parlaran de les xarxes socials, la seva creació, les diferents xaxes socials, la primera xarxa social etc.. Desitgem que us agradi.

En el programa de radio de hoy, la Fiorela y Victor os hablaremos de como ven los perros los diferentes colores. Deseamos que os guste, hasta la próxima.

En el programa de ràdio d’avui, Esther, Ziye, Angustias i Fiorella ens parlaran del gran teatre del Liceu. Desitgem que us agradi. Fins la propera.

En el programa de ràdio d’avui, Fiorella ens parlarà de les característiques principals del mercat de Sant Antoni. Desitgem que us agradi. Fins la propera.

En el programa de ràdio d’avui, Qiongqin, Aitor, Jordi i Mohamed ens parlaran de les característiques principals del lleopard. Desitgem que us agradi. Fins la propera.

En el programa de ràdio d’avui, Dani, Haytam, Evelyn, Ana i Weam ens parlaran dels unicorns, unes meravelloses criatures mitològiques. Desitgem que us agradi. Fins la propera.

En el programa de ràdio d’avui, Kassama, Elias, Miguel i Melisa ens parlaran de la raça del gos. Desitgem que us agradi. Fins la propera.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>