CONSELLS PER UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE. Projecte 2n: TASTA’M

Seguint el guió de les nostres propostes de treball, el passat dijous 4 de maig vàrem centrar-nos en tots aquells consells que fan referència a una dieta sana i equilibrada.

Per resoldre aquesta qüestió ens va visitar la Dietista-nutricionista Ivet Ribot, especialista en dietètica i nutrició de l’Hospital de Cerdanya.

Aquesta Dietista-nutricionista va explicar-nos la importància de portar una dieta sana i equilibrada per tal que el nostre cos funcioni bé i estigui sa.

Després d’explicar-nos tots els grups d’aliments i la importància del valor nutritiu de cadascun d’ells, vàrem posar-nos a la pràctica elaborant nosaltres mateixos menús equilibrats per cadascun dels àpats que fem al llarg del dia, sabent quin grup d’aliments hi ha d’haver en els àpats que fem al llarg del dia.

Amb tot plegat  hem arribat a la conclusió que hi ha alguns aliments que cal consumir-los cada dia, per un bon funcionament del nostre cos i per el nostre propi benestar.

Hi ha d’altres aliments que els hem de consumir de manera ocasional, per molt que ens agradin (dolços, pastisseria industrial i begudes ensucrades).

I hem vist que la beguda principal ha de ser l’aigua, el nostre cos està fet d’una gran quantitat d’aigua ( per això la necessitem).

Aquí us deixem un enllaç on els vostres fills poden elaborar els seus propis menús per cadascun dels àpats que fan al llarg del dia.

https://www.diba.cat/web/salutpublica/menja_be_jocs

FOTOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>