Menjador escolar

L’escola disposa de servei de Menjador que gestiona el Consell Comarcal i l’empresa contractada és SERUNION.
El preu és el següent:
– Alumnes fixos: 5,20€ per dia
– Alumnes esporàdics: 5,72€ per dia
En el cas dels cursos de I3 les informacions són diàries i per la resta de cursos us les faran arribar cada trimestre. Es poden sol·licitar beques o ajuts al Consell Comarcal, en els períodes establerts amb aquesta finalitat.
Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a l’Àrea de Joventut i Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa (972 27 49 98).
S’han organitzat tres torns de menjador per poder oferir més bon servei i supervisats per 4 o 5 monitors/es.
1r torn:    I3, I4 ,I5 i 1r.
2n torn:   2n , 3r i 4t.
3r torn:   5è i 6è.

Els alumnes de P3 després de dinar van a dormir, els de P4 i P5 van a fer jocs al pati o altres activitats dirigides dins les aules. Els de primària fan jocs dirigits i/o lliures o activitats diverses. Els alumnes de 3r a 6è també poden fer ús de la biblioteca de l’escola.

MENÚS

Els menús s’actualitzen cada mes. És imprescindible descarregar-se la APP COLECHEF del menjador per rebre les informacions dels vostres fills/es, no s’utilitza el paper o a través de la pàgina web del Consell Comarcal. Obre l’apartat “Menús” i obre el document pdf “Menú del menjador del mes de … de l’escola de Sant Roc”

Si un nen no es troba bé es pot fer el menú astringent.

Us passem informació sobre alimentació saludable 

( clicar ↑)


PERSONAL DE MENJADOR 23-24

 

CUINERA:    Lourdes Torrent
AJUDANTS DE CUINA:    Mª Dolors Montijano, Marta Renart i Sunsi Comas
COORDINADORA DE MONITORS:    Dolo González
1r TORN (12:30)
MONITORS/ES
I-3:  Mireia Sala i  Karla Farias
Suport: Miriam Otero
I-4:  Sabina Arnau i Anna Vilarrodà
I-5:  Eva Torriño i Pili Navarro
1r : Vanessa Martí
2n TORN (13:15)
MONITORS/ES :
2n: Anna Flores
Suport 1r i 2n: Selene Molina
3r: Paula Otero
4t: Quim Reyes
Suport: Simona Candrea

 

3r TORN (14:00)
MONITORS :
5è:  Nil Masó
6è:  Roble Garcia
Suport: Hoda el Bouakili

Biblioteca i suport : Beth Peregrina

Coordinadora i Suport:  Dolo González

 

COM FUNCIONA EL SERVEI DE MENJADOR?
El servei de menjador el gestiona el Consell Comarcal, mitjançant l’empresa SERUNIÓN.
El menjar es cuina  en el propi centre.
Elaboració del  Menú:
L’ objectiu  principal és el de potenciar una alimentació saludable i equilibrada , per aquest motiu els menús segueixen els requeriments del Departament de Salut  de   la Generalitat de Catalunya i són elaborats per especialistes en dietètica i nutrició .
A principi de mes rebreu un full amb el menú detallat. És important tenir-lo present per tal d’equilibrar la dieta a l’hora de berenar i sopar.
En cas que el vostre fill/a requereixi d’una dieta específica, cal que aporteu el certificat mèdic. En aquests casos s’elabora un menú adaptat a les necessitats de l’alumne. Aquest certificat el poden  fer arribar a la tutora del vostre fill o la secretaria  del centre,  indicant el nom i cognoms de l’alumne i curs. En el cas que el vostre fill/a  requereix una dieta puntual, aquesta serà durant 3 dies seguits. És una recomanació de la dietista de Serunion per aquests casos.
El servei de menjador funcionarà  5 dies de la setmana de dilluns a divendres, des de l’inici de les classes fins a la finalització de les mateixes.
ALUMNES EVENTUALS
Cal omplir el full de dades i portar-lo al Consell Comarcal. Aquest full es pot recollir a Secretaria.
COMUNICACIÓ AMB  LES FAMÍLIES
La coordinadora del menjador és la Dolo González .
Si voleu concertar una entrevista amb la coordinadora cal avisar amb antelació.
El dia habitual per entrevistes és el divendres de 3 a 4 de la tarda.
Cada trimestre tots els alumnes del menjador rebran un informe detallat valorant els diferents aspectes que es treballen a l’espai de migdia.
A més, per tal informar cada dia a les famílies de P3, es farà arribar una llibreta viatgera informativa de com anat el dia  a l’hora del menjador.
OBJECTIUS
Els objectius del menjador escolar dins el marc pedagògic consensuat amb Consell Comarcal i l ‘escola son  els següents:
  • OFERIR una dieta variada, equilibrada i de qualitat.
  • EDUCAR en el comportament correcte a la taula.
  • FOMENTAR els hàbits higiènics que facin referència al fet de menjar.
  • ACOSTUMAR als nens i nenes a menjar-s’ho tot de manera adient i correcta.
  • POTENCIAR la relació dels grups i aprofitament del lleure
Finalment, des de Consell Comarcal, SERUNION  i AMPA, donar la benvinguda a tots els usuaris de menjador i agrair a totes les famílies la confiança que dipositen en tots els membres del menjador.