RACONS D’APRENENTATGE

Bon dia, pares i mares,

Els nens/es de P4 us volen ensenyar els racons d’aprenentatge que em estat duent a terme aquestes setmanes:

Racó de grafisme: a través de les làmines els nens i nenes fan el traç amb retolador per allà on indica les línies en cada cas. D’aquesta manera, intentem que els nens/es estiguin concentrats i puguin realitzar un traç òptim, intentant no sortir de la sanefa en cada cas. Un cop acaben, ho esborren amb les tovalloletes i poden escollir un altre model.

– Racó de lectoescriptura: intentem potenciar la psicomotricitat fina tot buscant les lletres dels nostres noms i posant-ho al lloc adequat. En aquest cas, treballem les lletres i l’ordre del nostre nom.

– Racó de matemàtiques: a través d’unes targetes que se’ls proporciona els infants han de comptar i escriure el número o els punts que veuen a la safata de farina. Una manera de treballar matemàtiques molt més divertida!

– Racó de Construir el cos dels nostres companys/es: a través d’unes fustes de construcció anem confeccionant el cos del nostre company/a tot resseguint-lo amb les fustes. A l’acabar, mirem quin és el cos del nen/a que és més alt, més baix, per exemple.

Fins aviat!

 

https://photos.app.goo.gl/5vAY6kHxckTEhajT8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>