“Si m’ho expliques, ho oblidaré. Si m’ho ensenyes, ho entendré. Si m’ho deixes fer, ho aprendré.”

Confuci

Benvolguts nens i nenes, mares i pares us trobàvem a faltar!!!

Ens veiem dilluns!!!

PREINSCRIPCIÓ  i  MATRICULACIÓ                                    

CURS 2020-2021                     

ESCOLA ROC BLANC
Pintor Casas s/n
08232 Viladecavalls
Tel. 937891902
 a8041726@xtec.cat

 

Aquí podeu consultar els diferents llistats:

Tots els que heu estat assignats al centre rebreu un correu amb tota la informació del procés de matriculació, la sol·licitud i la documentació necessària.

LLISTAT OFERTA PLACES DEFINITIVA

 

LLISTAT ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE AMB INDICACIÓ DE LA PRIMERA PETICIÓ

 

LLISTAT ALUMNES PREINSCRITS AL CENTRE

 

LLISTA D’ESPERA

 

PROCÉS DE RECLAMACIONS

PREINSCRIPCIÓ                                     

CURS 2020-2021                     

ESCOLA ROC BLANC
Pintor Casas s/n
08232 Viladecavalls
Tel. 937891902
 a8041726@xtec.cat

 

 

Ja podeu consultar la llista del  barem de puntuació ordenada. Recordeu que el 7 de juliol sortirà la llista definitiva d’admesos. El període de matriculació serà del 13 al 17 de juliol. Aviat tindreu més informació.

 

BAREM PUNTUACIÓ ORDENADA

 

 

PLA D’OBERTURA JUNY 2020

Aquí podeu consultar el Pla d’obertura del centre per aquest mes de juny. Cliqueu sobre el títol.

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

ESCOLA ROC BLANC
Pintor Casas s/n
08232 Viladecavalls
Tel. 937891902
Correu. a8041726@xtec.cat

 

 

NOVA INFORMACIÓ!!!

Des d’avui dia 2 de juny podeu trobar les llistes actualitzades correctament, pel que fa als alumnes que no hi figuraven. Encara hi ha algun error pel que fa a les dates de validació  que segueixen apareixen com a fora de termini, els canvis ja s’han efectuat i sortiran al barem un cop resoltes les reclamacions el dia 9 de juny.

Per qualsevol aclariment no dubteu en enviar un correu i us contestarem el més aviat possible.

RECLAMACIONS

Entre el 2 i el 5 de juny de 2020 podeu presentar una reclamació al centre si la sol·licitud no s’ha puntuat correctament.

Ho podeu fer al correu oficial de l’escola a8041726@xtec.cat. Cal que en el correu indiqueu el nom de l’alumne, el codi de la sol·licitud, el motiu de la reclamació i un número de telèfon de contacte.

LLISTAT BAREM PROVISIONAL PUNTUACIÓ

 

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

ESCOLA ROC BLANC
Pintor Casas s/n
08232 Viladecavalls
Tel. 937891902
Correu. a8041726@xtec.cat

Horari de Secretaria:  de dilluns a divendres de 9h. a 13h.

El període de preinscripció pel curs 2020-2021 comença el dia 13 de maig de 2020.

Es farà de forma telemàtica del 13 al 22 de maig de 2020 i excepcionalment es podrà fer presencialment, només amb cita prèvia, del 19 al 22 de maig de 2020.

Podeu consultar el calendari complet al web Estudiar a Catalunya.

Oferta inicial de places    En aquest document podeu consultar les places disponibles en centre del vostre interès.

Teniu accés a  tota la informació sobre la preinscripció i matrícula a la web de la Generalitat preinscripcio.gencat.cat

 

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat

S’ha d’utilitzar el formulari telemàtic, un cop enviat generarà un resguard que s’ha d’enviar juntament amb  la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

El centre confirmarà a les famílies que la sol·licitud ha estat presentada correctament i validada, aquesta resposta serà el justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

 

PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL (AMB CITA PRÈVIA)

La preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció,  de moment a través del correu de l’escola a8041726@xtec.cat. A partir del dia 13 esperem poder gestionar l’atenció telefònicament.

Per a les famílies que excepcionalment hagin de fer ús de la cita prèvia i la preinscripció presencial, serà necessari  dur el tràmit amb total garantia de salut i seguretat.

L’atenció presencial es farà seguint les següents indicacions:

 • Per poder fer el tràmit s’ha d’haver concertat cita prèvia amb el centre.
 • Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
 • S’ha de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que es prevegi emplenar la sol·licitud en paper, cal portar bolígraf.
 • Recordem la recomanació de portar mascareta i guants.

No poden acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació

Per demanar cita prèvia podeu enviar un correu a la bústia oficial de l’escola   a8041726@xtec.cat  indicant a l’assumpte CITA PRÈVIA  i al cos del missatge el nom i cognoms de l’alumne, any de naixement  i el curs al qual vol accedir.  Tenint en compte l’horari de Secretaria, podeu indicar el dia i la franja horària que més us convingui.

Sol·licitud de preinscripció   Aquí teniu accès a la sol·licitud de preinscripció la podeu emplenar des de l’ordinador, imprimir i portar-la al centre amb tota la documentació necessària.

 

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

 • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment en família o institució, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
 • El DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

Les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d’un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació escanejada o fotografiada que els acredita.

 

BAREM EN ELS CRITERIS DE PRIORITAT

Per a l’ordenació de les sol·licituds s’apliquen a continuació els criteris generals de prioritat, que són els següents:

 • Si actualment hi ha germans matriculats al centre o el pare, mare, tutor legal hi treballa: 40 punts.
 • Per proximitat del domicili o del lloc de treball al centre sol·licitat en primer lloc (només una opció):
 • Domicili a l’àrea de proximitat del centre: 30 punts.
 • Lloc de treball a l’àrea de proximitat del centre: 20 punts.
 • Domicili al mateix municipi del centre: 10 punts.
 • Si el pare, mare o tutor legal reben l’ajut de la renda garantida de ciutadania: 10 punts.
 • Per discapacitat igual o superior al 33% de l’alumne o d’un familiar de primer grau: 10 punts.

Com a criteris complementaris de desempat, hi ha el de família nombrosa o monoparental (15 punts).

Els resultats de la preinscripció es podran consultar per internet: els resultats individuals des d’Estudiar a Catalunya i els llistats al web del centre. Els centres generaran les llistes que s’han de publicar durant el procés de preinscripció amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades.

 

 

US TROBEM A FALTAR !!!

INFORMACIÓ

Per indicacions del Departament d’Educació, l’Escola Roc Blanc de  Viladecavalls romandrà tancada del 13 al 27 de març, ambdós inclosos, com a mesura extraordinària per intentar aturar la propagació del coronavirus.
Durant els propers dies, seguirem fent gestions i prenent decisions sobre les activitats que s’havien de desenvolupar durant aquest termini. Us demanem que estigueu pendents del correu electrònic per poder rebre possibles novetats relacionades amb aquesta situació extraordinària. És molt important que fem servir els canals d’informació oficials i apliquem totes les mesures de prevenció.
Pel que fa al procés de preinscrició que estava previst de començar a partir del dia 23 de març, el Departament d’Educació anuncia que queda ajornat fins que es pugui fer amb normalitat.

Aquí teniu més informació:

https://www.ccma.cat/324/la-preinscripcio-escolar-queda-ajornada-fins-que-es-pugui-fer-amb-normalitat/noticia/2997863/#.XnEuxhuvyEE.whatsapp

 

Preinscripcions del 23 de març a l’1 d’abril de 2020

Matrícula del 16 al 22 de juny de 2020

Benvinguts al nou curs 2019/ 2020

Comença la màgia!

FESTA DE FINAL DE CURS

Famílies! Aquí teniu un resum del que va ser la festa de final de curs del passat 21 de juny.

Esperem que us agradi!

BONES VACANCES I BON ESTIU!!!!!!

CANTÀNIA: A de Brossa”

Ahir els i les alumnes de 5è van estrenar el projecte “Cantània: A de Brossa” a L’Auditori de Barcelona. Van cantar, ballar i gaudir amb 750 nens i nenes d’altres escoles d’arreu de Catalunya, amb músics en directe i una posada en escena espectacular.Ha estat una experiència fantàstica i molt emotiva!

Enhorabona per la feina feta!!!!

FESTA DE SANT JORDI 2019

Avui hem celebrat la diada de Sant Jordi a l’escola mostrant, com cada any, els balls tradicionals i entregant els premis del concurs literari. Aquí en teniu un resum.

Esperem que us agradi!!!

PREPAREM LA FESTA DE SANT JORDI

Com ja sabeu, aquesta setmana l’hem dedicat a preparar la Festa de Sant Jordi, que celebrarem el proper dimarts 23 d’abril (primer dia en tornar de les vacances !). Hem decorat l’escola, hem preparat tots els textos que hem presentat a concurs perquè els pogueu llegir, hem assajat les danses…I un grup de famílies ha realitzat un taller d’introducció a la sardana per poder-la ballar tots junts. Aviam si cada any anem sumant famílies a la sardana de germanor ! Iniciatives com aquesta fan escola !!!

Gràcies, famílies i bones vacances !

 

 

Cap de setmana intens i emocionant

Èric Hernández- Passa a la Final de Catalunya del Concurs Matemàtic Fem Mates

Aarón Martínez- Primer Premi al millor còmic en el Concurs organitzat pel Saló del Còmic

Si voleu veure més fotos del Fem Mates cliqueu a sobre de la foto.

Ens plau anunciar que aquest passat cap de setmana ha estat un cap de setmana ple d’emocions i d’alegries. Dissabte 6 d’abril, el nostre alumne Èric Hernández de 6è va passar a la fase final del concurs de matemàtiques Fem Mates, fase que, enguany, es farà a Tarragona i on participaran tots els classificats de Catalunya. L’escola va passar a la segona fase amb dos grups d’alumnes. El grup de 5è estava format pel Nassim Ahardan, la Nadia Fernández i la Inés Arenas. El grup de 6è estava format per la Irene Besora, l’Eric Hernandez, el Xavi Vicente i l’Àlex Cañada.

Per altra banda, diumenge 7 d’abril, es va celebrar el VIII Concurs del Saló del Còmic, i  el còmic del nostre alumne Aarón Martínez havia estat seleccionat. Podem comunicar que l’Aarón va guanyar el premi al millor còmic presentat. 

Hem de felicitar tant aquests dos alumnes que han mostrat habilitats en diferents àrees com a la feina feta per tot l’alumnat.

 

JORNADES CULTURALS 2019

La Terra està malalta!!!

Aquí teniu un vídeo resum de les activitats que vam fer durant les Jornades Culturals d’enguany, on vam treballar diversos aspectes sobre el medi ambient i el reciclatge.

Esperem que us agradi!

 

XV CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

El passat dimecres 20 de març va tenir lloc el Certamen de Lectura en Veu Alta al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica (mNACTEC) de Terrassa. Els alumnes de l’escola que van ser seleccionats per participar en el concurs van ser:

La Lucía Díaz com a lectora representant de Cicle Mitjà, en la categoria de Grumets Vermells.

L’Àlex Cañada com a lector representant de Cicle Superior, en la categoria de Grumets Verds.

El Yamal Mrabet com a lector nouvingut, en la categoria de Timoners.

Per veure totes les fotos cliqueu sobre la imatge.

 

2n Premi al Projecte Científic

El diumenge 3 de març es va celebrar al CosmoCaixa de Barcelona el Torneig Classificatori FIRST LEGO League a nivell de Catalunya.

300 nois i noies representants de 30 escoles i instituts diferents van participar proposant les seves solucions innovadores en el marc del Repte INTO ORBIT que els ha apropat a la immensitat de l’espai.

D’entre totes les escoles i instituts participats ens enorgulleix poder dir que el nostre alumnat de 6è es va endur el 2n Premi al Projecte Científic

Enhorabona nens i nenes de 6è !!

Per veure totes les fotos, cliqueu sobre la imatge.