Sortida de cohesió de la Colla de mitjans

El dimecres 2 d’octubre, la colla de mitjans vam fer una sortida amb l’objectiu de cohesionar-nos, conèixer Sabadell i passar-nos-ho molt bé amb els companys i mestres de la colla. Vam anar al parc de Can Gambús a les 9:15 aproximadament. Els alumnes de primer van agafar el bus, just davant l’escola i vam tenir la sort que un dels conductors és pare de l’escola. Pujar en autobús amb els companys va ser tot un descobriment per alguns i tota una aventura per la majoria. Segons i tercers van anar caminant xino-xano fins el parc.

Un cop al parc ens vam aplegar, les mestres ens van explicar les normes i els límits del parc, l’organització per anar als lavabos i els horaris de la sortida. Vam esmorzar i vam començar a jugar. Al parc hi ha de tot: tirolines, gronxadors, jocs d’equilibri, jocs musicals, casetes, tobogans, circuits, sorrals…

Al migdia vam dinar i recollir, vam tornar a jugar i vam tornar cap a l’escola, primers en autobús, segons i tercers a peu.

Va ser un dia de joc lliure, de fer volar la imaginació, de córrer, saltar i enfilar-se, de riure, de compartir i de gaudir de la companyia i el joc amb els companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>