PASSEJADA PER LA BARCELONA DEL S.XVIII I EL BORN CC

Bona nit!

Avui els de 6è hem estat a Barcelona… De fet hem fet un viatge al passat, a la Barcelona de l’any 1714, aproximadament! De bon matí hem fet una ruta per diferents llocs de Barcelona que van ser emblemàtics a l’Edat Moderna. Així hem visitat la Ciutadella, el Baluard del Migdia, la capella de’n Marcús, el Pla de Palau, el Fossar de les Moreres i un llarg etcètera…! A cada punt, una colla de sisenus experts explicava a tota la resta perquè va ser lloc clau en aquella època i amb què s’ha convertit ara. Realment, uns guies molt saberuts i que ens han sabut motivar a cada punt.

Després de dinar en horari europeu ja que avui abans de les 12 ja menjàvem, hem entrat al BORN CC on hem iniciat -dividits en dos grups- una visita a les excavacions del Born. Ens n’han explicat de coses interessants…! Començant per les feines més habituals a la Barcelona del 1700 i poc, a l’estil de les cases, a la manera com vivien… I acabant amb l’estratègia de lluita durant el llarg setge. Molt interessant. Després hem visitat la maqueta de l’època que ens ha acabat de situar, juntament amb l’audiovisual que explica tota la història de la Barcelona del 1714.

No hem parat ni un minut però ha sigut un final de projecte espectacular!

Aquí us deixem algunes imatges de la jornada!

Fins ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>