A 5è fem Escriptura Cooperativa!

Avui a 5è hem fet textos cooperatius!

Això implica fer una bona planificació, saber escoltar-nos els uns als altres, arribar a acords i fer constants revisions lingüístiques sobre el que estem escrivint. I costa eh, perquè si escriure un sol ja és feina complicada, fer-ho amb grup, imagineu-vos!

Aquí us deixem la mostra del treball resultant d’un dels grups de treball i alguna imatge.

Sortida a la BCN medieval.-

Els alumnes de 5è anirem a Barcelona amb tren el dia 22 de març, primer perquè hem llegit un llibre que es diu Serena i també perquè a TDI estem treballant l’Edat Mitjana.

Anirem a Barcelona a visitar el MUHBA (Museu d’història de Barcelona) i farem la ruta literària del llibre. Ens dividirem en dos grups. Però la ruta literària la farem tots cinquanta junts.

Nosaltres tenim moltes ganes que arribi demà, perquè el llibre de Serena ens ha encantat i creiem que  al MUHBA hi aprendrem moltes coses.

 Pau Roig , Núria Rodríguez, Joel Santana i Laia Armengol”

tc tc2

2 comentaris

  1. Elena Morató

    Quina sortida tant xula fareu.
    L’edat mitjana és mooolt enriquidora, ajuda a comprendre molt més on som i perquè, i Barcelona l’explica sobradament només mirant amunt!

    Gràcies com sempre i a gaudir avui!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>