6è visita una fàbrica de cartró

El dimecres, i contextualitzat en el repte que ens va proposar l’Escamot Verd sobre l’ús i aprofitament del paper,  vam anar a la fàbrica de cartró de Sabadell, Cartones Compactos S.L. Quan vam arribar-hi vam esmorzar tot sisè junts. En acabar, ens vam dividir en dos grups. El primer va entrar a la fàbrica, mentre l’altre grup jugava i s’acabava l’esmorzar. Després vam fer intercanvi: uns visita, altres jocs.

Dins la fàbrica vam aprendre tot el procés del cartró reciclat: Els passos que passen per convertir un munt de paper utilitzat que hem llençat, fins que acaba sortint-ne una carpeta nova de trinca. Ens vam adonar com una fàbrica com aquesta n’arriba a reciclar de coses… Una passada!

En acabar els dos grups ens vam acomiadar del Carles, la persona que ens va guiar durant la visita, i ens van fer un regal… Unes carpetes!

Ens va semblar una visita molt interessant, i ens va fer reflexionar de perquè és important tenir en compte on llancem el paper que ja no hem de fer servir.


1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>