DESEMBRE SAVIS P5

Durant aquest mes de desembre, la classe dels savis de P5 hem estat molt enfeinats i enfeinades preparant totes les feines que hem fet durant aquest trimestre i que dilluns ens emportarem a casa perquè les famílies les puguin veure.

També hem tingut temps per incloure una novetat en les nostres rutines, i és que hem començat a treballar la rutina dels dies de la setmana en anglès; i tot i els pocs dies que ho portem practicant, ja ens sabem la cançó!

Quan faltaven poquets dies per acabar el trimestre, vam rebre l’esperada visita del tió i cada dia l’hem alimentat perquè no li fes falta res.

Vam fer una postal de Nadal que cada nen i nena ens emportarem a casa, però a més a més en vam fer una per enviar-la a una persona molt especial per la classe. Per enviar-la, vam haver d’investigar molt: com podríem fer-li arribar, on l’havíem de portar, què hi havíem d’escriure perquè li arribés a casa… esperem que ben aviat la rebi!

Ara, amb tots els àlbums fets i preparats per marxar a totes les cases dels infants de la classe dels savis, tant sols ens queda desitjar:

MOLT BON NADAL!

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS