Sortida Teatre Maristes Lleida

Dilluns 2 de març els alumnes d’Ed.Infantil vam fer una sortida a Lleida al teatre del Col·legi Maristes Montserrat a veure “El monstre de colors”, un espectacle de titelles,música i colors amb els quals vam viatjar al món de les emocions. Vam veure al monstre confós, fet un garbuix d’emocions i una nena,la seva amiga, que el va ajudar a posar en ordre totes les seves preocupacions.

Ens van ensenyar al monstre content,groc com un dia quan brilla el sol,trist de color blau com un dia de pluja, enfadat i vermell com el foc, gris i negre acovardit com la por, de color rosa enamorat i finalment gràcies a l’ajuda de la nena tranquil, de color verd com un prat i la natura,relaxat i recuperat de les seves pors i emocions. Els nens/es van participar activament amb les cançons que van cantar al finalitzar l’obra i van gaudir de l’espectacle doncs com ja el treballem a les aules els va motivar molt.

Com feia mal temps no vam poder anar als Camps Elisis però gràcies a l’amabilitat del Francesc Balcells (alcalde del Palau i professor dels Maristes) vam poder gaudir d’algunes de les instal·lacions del col·legi jugant al pati amb altres infants,vam esmorzar i dinar a la zona coberta i també vam poder jugar dins del pavelló d’esports on teníem tota la sala per nosaltres i una gran varietat de material esportiu que ens va cedir el professor d’Educació física.

Tot plegat va ser una jornada agradable i diferent, vam fer una trobada de convivència amb altres nens/es d’ allí i vam establir un intercanvi enriquidor coneixent