FI DE CURS

Benvolgudes famílies del Gaudí,
Acomiadem un curs que volíem que fos “de cine” i ha acabat sent “de ciència ficció”! Ara l,escola està sola sense els autèntics protagonistes: els nostres nens i nenes.
Però arribarà el moment de tornar, i caminarem junts per construir un escenari perfecte on els nostres petits aconsegueixin fer els seus somnis realitat.

Gràcies als/les mestres que han trobat com continuar treballant amb il.lusió, amb valentia i amb estima tot i les seves circumstàncies, de vegades molt difícils, tot i la por, tot i la desconeixença, tot i els dubtes,…
Gràcies a totes les famílies que creieu en el projecte que estem construint plegats, a estones, a emails, a converses, a trobades,… amb il.lusió, compromís i confiança.
Gràcies per les vostres paraules de suport i de reconeixement, que han estat la nostra millor vacuna. Gràcies per compartir el més meravellós que teniu amb nosaltres.
Treballarem de nou plegats per donar el millor de tots nosaltres, per bastir plegats el millor dels escenaris per a cada nen i nena.


Bon estiu,
Míriam, Verònica i Núria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>