Renovació digital de l’escola!

L’escola segueix en plena forma… amb moltes idees, amb molts projectes, amb molts somnis nous i apassionants reptes. Aquest curs 2020-21 serà recordat per tota la comunitat educativa de l’escola Antoni Gaudí per molt més que per ser l’any de la pandèmia… aquest curs arribarà al nostre centre la desitjada renovació digital que tant hem esperat i que tanta falta ens fa. Si hem de col·laborar en la formació d’uns alumnes digitalment competents, hem de posar al seu abast la millor de les tecnologies, i aquest curs el nostre centre podrà gaudir de tots el avantatges que el Departament d’Educació oferirà amb el Pla d’Educació Digital de Catalunya 2020-2023. Aquest paquet de mesures té com a objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. 

El primer pas serà millorar la connectivitat del nostre centre, i aquesta transformació i millora de la xarxa ha començat durant la setmana del 16 de novembre, i d’aquesta manera l’escola podrà assegurar i garantir el correcte desenvolupament de les activitats d’ensenyament i aprenentatge. 

Fem uns alumnes cada vegada més hàbils i competents en aquest món cada vegada més canviant i tecnològic. Endavant, Gaudí!

Nuria Haro, directora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>