VISITEM LA FÀBRICA DE XOCOLATA SIMON COLL, POSANT A PROVA ELS NOSTRES SENTITS

El darrer 20 de març, unes setmanes abans del nostre inici de vacances de primavera, van voler posar a prova els nostres sentits gaudint d’una experiència sensorial única a l’Espai Xocolata de la fàbrica Simon Coll a Sant Sadurní d’Anoia, una activitat vivencial que ens va apropar a la cultura, la història i el procés d’elaboració de la seva xocolata.

Vam començar el nostre recorregut a l’espai audiovisual de 180º, vam poder descobrir l’arbre del cacau en pantalles panoràmiques espectaculars, vam aprendre cóm son les seves plantacions arreu del món i cóm es transforma la matèria prima de la xocolata, després van poder tocar les pinyes i les faves d’aquest fruit a la vegada de poder olorar-lo i, fins i tot, algú va tenir l’atreviment de tastar-lo abans de ser xocolata de la bona!!!

Seguidament les antigues màquines de l’obrador Simon Coll, es van posar en marxa per ensenyar-nos cóm ha evolucionat el procés d’elaboració de la xocolata des dels seus inicis fins avui, va ser al·lucinant veure, cóm mitjançant un muntatge visual, aquestes màquines cobraven vida amb els seus mestres xocolaters treballant com ho feien fa 100 anys…ens vam quedar bocabadats!!!

I ja quasi acabant la nostra visita, vam poder veure a través d’unes finestres, la línia de producció actual, cóm es fan els bombons i les figuretes de les mones de Pascua, un espai on experimenten amb noves textures i sabors, un món apassionant que vam tenir el gaudi de descobrir.

Per finalitzar aquest recorregut visual i sensorial, ja només ens mancava tastar la xocolata d’aquesta meravellosa fàbrica, alguns van ser més llaminers que uns altres, però tots vam sortir amb un sabor de boca deliciós.

No podíem marxar sense visitar la botiga d’aquest producte màgic. Junt amb els nostres acompanyants, vam ficar a la cistelleta alguns ous de xocolata, algun conillet, alguna xocolata desfeta… que sens dubte aprofitarem a la tornada de les vacances per elaborar la nostra Mona i així reviure les sensacions viscudes en la nostra sortida del segon trimestre, una sortida més dolça que mai.

Aquí en teniu algunes imatges de la sortida, esperem que podeu gaudir-les!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>