Satomi i el “MISO”

El dia 24 d’abril va vindre a l’escola una cuinera japonesa que es diu Satomi.

Tenia dos restaurants de cuina mediterrània al Japó, més concretament a Tokio. I està treballant aquí ensenyant la cuina mediterrània a alumnes de Japó.

Va vindre per ensenyar-nos a cuinar un plat típic japonès que era la sopa Miso.

Per fer la sopa vam utilitzar: aigua, Miso que és arròs fermentat en aigua, algues seques, pèsols del nostre hort i cloïsses.

En primer lloc, va fer una sopa Miso per a vegetarians, que tenia els mateixos ingredients menys les cloïsses.

Finalment vam sortir a l’esbarjo a fer un vídeo i una foto de comiat.

Banzai Miso!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>