Comunicat famílies

Benvolgudes famílies,

Us informem que diferents organitzacions sindicals han convocat una jornada de vaga general en l’àmbit territorial de Catalunya de 0 a 24 hores per al dia 8 de novembre de 2017.

La vaga va dirigida a tots el treballadors i treballadores assalariats, funcionaris públics, personal estatutari i altre personal administratiu, de tots els sectors productius i de serveis (incloent totes les Administracions Públiques, estatals , autonòmiques i locals de Catalunya).

En el nostre institut hi ha la previsió, de que aproximadament el 83% del professorat i personal d’administració i serveis secundarà la vaga. És respectaran els serveis mínims. Aquesta situació afectarà a la globalitat de les classes de manera que l’alumnat que assisteixi al centre no podrà avançar matèria.

 

La direcció

 

Les Roquetes (Sant Pere de Ribes), 7 de novembre de 2017

Comunicat famílies

Benvolguda família,

Posem en el vostre coneixement l’escrit que la Comissió Organitzada d’Estudiants de l’Institut ha adreçat a la direcció sobre la vaga de dijous 26 d’octubre d’neguany:

Amb motiu de la vaga convocada a nivell de Catalunya, des del Sindicat d’Estudiants, dijous 26 d’octuibre de 2017, des del Consell de representants oferim la nostra proposta per dur a terme aquesta reunió reivindicativa:

Els motius pels quals volem participar en aquest acte estudiantil són els següents:

  • Contra l’aplicació de l’article 155.
  • Protestar contra l’empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural.

La proposta que fem és realitzar aquest acte de protesta durant totes les hores lectives del dia 26 d’octubre de 2017.

Des de l’equip directiu informem:

D’acord amb la normativa vigent, les faltes d’assistència al centre durant aquest dia han de ser justificades per les famílies, sempre que hi estigueu d’acord, amb l’autorització que aquí adjuntem. Us recordem que només té dret a participar en aquests actes l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

La direcció

 

Les Roquetes 25 d’octubre 2017

Comunicat

Benvolgudes famílies,

Us informem que les organitzacions sindicals de l’àmbit territorial de Catalunya han convocat diferents jornades de vaga general entre els dies 2 i 13 d’aquest mes de 0 a 24 hores.

El 100% del professorat i el personal d’administració i serveis d’aquest institut s’adhereix a la vaga general de demà 3 d’octubre de 0 a 24 hores. Al centre romandrà únicament, com determina la llei,  un membre de l’equip directiu.

Us mantindrem informats en cas d’altres convocatòries a través del web del centre i del Facebook.

L’equip directiu

Comunicat: Ajornades les colònies de 1r ESO

Benvolgudes famílies,

Davant la convocatòria de vaga general a la que s’adhereixen els treballadors i treballadores del Camp d’aprenentatge de Les Valls d’Àneu i el professorat i personal d’administració i serveis d’aquest institut, s’ajornen  les colònies de 1r ESO. Les durem a terme els dies 6,7 i 8 de novembre.

Com veieu són tres dies (dues nits), per aquest motiu us tornarem la quantitat de diners proporcional a la reducció de dies d’estada  en un xec (s’informarà als vostres fills i filles de la data de recollida del xec).

L’equip directiu

 

Comunicat a les families de 1r d’ESO

Benvolgudes famílies,

Des de la casa de colònies ens informen que per una vaga convocada per la setmana vinent hem de canviar de dates la estada. Per tant, es trasllada de setmana les colònies.

Dilluns els vostres fills i filles portaran un comunicat on s’especificaran la setmana durant la qual aniran de colònies i també ho publicarem al web i al Facebook.

L’equip directiu

 

Informació colònies

Els alumnes de 1r ESO participaran els dies 3, 4 ,5 i 6 d’octubre en el camp d’aprenentage a Valls d’Àneu.  Una activitat curricular de convivència amb els companys i amb l’entorn, una oportunitat per conèixer d’aprop el patrimoni natural i cultural del Pirineu.
Informació bàsica.