Preinscripció ESO

El Departament d’Ensenyament ens informa que el termini de presentació de sol·licituds previstos per a la secundària obligatòria serà del 13 al 24 d’abril.

Premis BATX2LAB

El dimecres 14 de març, es van lliurar els premis als millors treballs de recerca del BATX2LAB, un projecte promogut pel Parc Científic de Barcelona (PCB) en el marc del seu programa Recerca en societat. La trobada, que va tenir lloc a la sala Dolors Aleu del PCB, va aplegar més de 140 assistents.

L’acte conclou cada any amb el lliurament dels premis als guanyadors dels millors treballs, que també seran presents en un estand de la fira Fira Recerca en Directe del PCB, que es farà a CosmoCaixa Barcelona de l’11 al 14 d’abril.

Enguany, s’han seleccionat 59 alumnes de les 126 sol·licituds rebudes per participar al BATX2LAB. … Llegeix més»

Sortida de 3r d’ESO al Born

Aquesta setmana, els alumnes de 3r d’ESO del nostre centre han participat en una sortida didàctica organitzada pel departament de Ciències Socials, consistent a visitar el recinte del Centre de Cultura i Memòria del Born a Barcelona, així com la Basílica de Santa Maria del Mar.

La visita ha servit per conèixer in situ les restes de la ciutat antiga dels segles XVII i XVIII: edificis… Llegeix més»

Viatge a Itàlia

Els alumnes de 1r de batxillerat aquesta setmana estan de viatge a Itàlia. Ens arriben notícies del seu pas per Roma i Florència. Avui ja de camí cap a Pisa per aprofitar els últims dies.

Que ho acabeu de passar molt bé!… Llegeix més»