Curts a contrarellotge

Des de la Plataforma de Cinema de Vilassar es proposa per al proper cap de setmana un concurs de vídeos amb el mòbil en el marc de la Jornada de Creativititat Col·laborativa.

El concurs Curts a contrarellotge va molt dirigit als nois i noies de l’institut.

És un concurs de vídeos fets amb el mòbil en grup a partir d’un tema secret que es dirà dissabte 25 de novembre a les 12:45h a Can Bisa. … Llegeix més»

Mschools EduHack

El passat cap de setmana algunes professores del Vilatzara van particpar al Mschools EduHack, organitzat pel Mobile World Capital Barcelona.

EduHack pretén connectar, inspirar i capacitar els docents per identificar i dissenyar experiències innovadores a l’aula i també per al centre i la comunitat educativa dins l’àmbit de la tecnologia digital. … Llegeix més»

Taller: Prevenció de violències de gènere per a famílies

L’Espai família organitza el proper dia 20 de novembre una nova activitat destinada a mares i pares d’alumnat de secundària.

L’objectiu del taller és sensibilitzar les famílies en vers la violència de gènere, per identificar les seves manifestacions en l’adolescència. Es proposaran estratègies d’educació no-sexista en la família i de comunicació amb filles i fills per prevenir les relacions abusives.

Realitza l’activitat Candela… Llegeix més»