PREINSCRIPCIÓ CURS 2017 - 2018. EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA. PORTES OBERTES (13 i 15 DE MARÇ)

PREINSCRIPCIÓ CURS 2017 - 2018. EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA. PORTES OBERTES (13 i 15 DE MARÇ)

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Entre els dies 23 de març i 4 d'abril de 2017 està previst el període de presentació de sol·licituds per a la preinscripció als estudis d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) per al curs 2017-2018.




PORTES OBERTES: Es preveuran unes xerrades informatives per a les famílies dels alumnes matriculats en centres adscrits, durant les quals s'informarà sobre el projecte educatiu del centre, s'explicaran qüestions organitzatives i d'oferta de serveis del centre a l'ESO, tot efectuant posteriorment una visita a les instal·lacions del centre. S'informarà, també, sobre el procediment d'adquisició de llibres de text i material escolar. Les xerrades informatives s'efectuaran els dies següents:

  • Per a les famílies dels alumnes matriculats al CEIP Marià Cubí i al CEIP Montserrat de Malgrat de Mar: Dilluns 13 de març, a les 19:00 hores.
  • Per a les famílies dels alumnes matriculats al CEIP Santa Susanna i al CEIP Montagut de Santa Susanna: Dimecres, 15 de març, a les 19:00. hores.

Es convida a altres famílies interessades que tinguin els alumnes matriculats en d'altres centres educatius, a assistir a les reunions en qualsevol de les dues dates programades.

Enllaç al Projecte Educatiu de Centre