CURS 2017-2018

Demà, 22 de març celebrem la tradicional Jornada Esportiva del SUI!

L’activitat per l’ESO i el primer de batxillerat comença a les 8.30 i finalitza a les 13.45 hores.

El centre, però, romandrà obert des de les 8 hores fins  a les 14. 30 per atendre l’alumnat que arriba i marxa en transport escolar.

L’alumnat de 2n de batxillerat farà classes en l’horari normal de 8 a 14.30 hores.

El Sui hem obert les portes per totes aquelles famílies que ens volíeu conèixer.

En el següent enllaç a la xerrada informativa del divendres 2 de març podreu trobar alguns apunts respecte el nostre projecte educatiu.


 Documentació del concurs de neteja de l'INS el SUI

Sortida al Liceu

El passat dimarts i dimecres dies 20 i 21 de febrer respectivament, els alumnes de segon d’ESO vam fer una sortida educativa al conegut Liceu, a les Rambles de Barcelona. Allà vam tenir l’oportunitat de conèixer tota la història d’aquest teatre, que ha patit multitud de successos, des de dos grans incendis que van estar a punt d’acabar amb tot l’edifici, fins a un atemptat, l’any 1893, provocat per l’anarquista Santiago Salvador, qui va matar a 20 persones i va ferir a unes 30. Tot i així encara es troba en marxa, després de moltes reconstruccions i remodelacions, i, actualment, està apunt de complir 20 anys de la seva reobertura, l’any 1999, després del segon gran incendi.

Durant la visita guiada, vam visitar l’interior del teatre, no només les butaques i l’escenari, sinó també les zones ocultes al públic, com perruqueria, on es confeccionen a mà una a una les perruques que duran els actors i cantants, sastreria, on es confeccionen i reparen les vestimentes, barrets i accessoris per tenir-los llestos el dia de l’obra i la sala de conferències, entre d’altres. Vam passar el temps restant a la Plaça de la Catedral per després agafar el autobús i tornar cap a casa.

Va ser una sortida privilegiada, divertida i molt entretinguda.

Miguel Font, 2n D

Fira Guia’t : 20, 21 i 22 de març

Fira d’orientació acadèmica, en la qual es vol mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que els joves poden trobar a la comarca. Està adreçada, especialment, a aquells joves estudiants de 4t d’ESO, amb un enfocament especial envers aquells que no acrediten i/o abandonen… Llegeix més»