Castell de Montsoriu i Arbúcies

El passat dimecres 29 vam anar el 2n D i el B a Arbúcies, els altres dos grups van anar el dilluns. Vam visitar el castell medieval de Montsoriu i el museu d’Arbúcies. El castell estava en restauració, ja que estava molt malmès. Vam pujar amb autocar fins on es podia, però va haver-hi un tros que vam haver de pujar a peu per un camí de sorra. Quan vam arribar al castell hi havia una excavadora tallant el pas, es va haver d’apartar perquè poguéssim passar nosaltres. Un cop dins, ens van explicar moltes coses interessants sobre el que havia passat al castell, llegendes, les parts que tenia i com vivien en aquella època. Va ser una excursió molt interessant i amb uns paisatges increïbles.

Marina Pérez, 2n D

Setmana de la Ciència – 2n D

Divendres 17 de novembre vam anar al Museu Arxiu Tomàs Balbey de Cardedeu perquè celebràvem la Setmana de la Ciència. El tema era l’espectre de freqüències audibles, el so. Vam fer diversos experiments, diferents tipus on podíem observar el què passava segons els aparells que utilitzàvem. El professor del museu era l’encarregat de fer-nos la visita i ens feia participar en tots els experiments, va ser genial! L’experiment que més em va cridar l’atenció va ser el d’ultrasons, posaves el dit a sobre i et donava punxades al dit. També un experiment on el foc tenia diferents intensitats segons el so que escoltava. Una companya de classe cantava, si feia sons forts pujava el foc, si eren més baixets el foc baixava. Va ser una gran experiència!

Andreu Sevillano, 2n D

Xarxa Cardedeu Social

Actualment, vivim en un món connectat. Tenim molts amics a les xarxes socials. Avui us portem un nou estil de xarxa social: la local. Cardedeu Social, és una xarxa una xarxa social que pretén fomentar la convivència dins del poble, de Cardedeu (Vallès Oriental). Aquesta xarxa va nèixer com un… Llegeix més»