Sortida a la zona volcànica d’Olot

Els alumnes de 2n d’ESO han fet una sortida de Ciències Naturals a la zona volcànica d’Olot, concretament al volcà Croscat. En aquest, han observat l’estructura d’un con volcànic i han pogut comparar-la amb la que han treballat a classe.

Félicitation!

Durant els primers dies de maig, les 10 alumnes que han cursat la doble titulació de Batxibac, van realitzar les proves externes per obtenir el títol de Baccalaureat (Batxillerat francès). Volem felicitar-les pels excel·lents resultats obtinguts a aquestes proves i per l’esforç que han estat fent durant dos cursos. Félicitation pour votre effort et votre diplôme.

Esport adaptat amb els alumnes de 4t d’ESO

Des del departament d’Educació Física hem estat treballant l’esport adaptat. Una manera de fer esport al mateix temps que eduquem als nostres alumnes amb un tema sensible i present a la societat. Hem pres consciència de la seva realitat, de les limitacions de les persones… Llegeix més»

Visita al CTRV

L’alumnat de 3r i 4tA van visitar el Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental a Vacarisses. L’activitat consistia en conèixer les instal·lacions i les activitats que allà es realitzen. A través d’un taller pràctic sobre el tractament i gestió que en fem dels… Llegeix més»

“Titelles al parc”

Com cada any, els alumnes de l’INS Viladecavalls fan quatre petites actuacions amb titelles al Parc de Sant Jordi per als alumnes d’educació infantil de diferents escoles de la ciutat de Terrassa. En aquesta ocasió han participat els alumnes de l’optativa de teatre de 3r… Llegeix més»

Sortida al Bosc tancat de Cerdanyola

El passat divendres 27 de maig els alumnes de 3r d’ESO van fer una sortida al Bosc tancat de Cerdanyola. Durant tot el matí van poder realitzar diverses activitats. Aquest bosc compta amb un conjunt d’instal·lacions a sobre dels arbres com la tirolina, ponts tibetans,… Llegeix més»

SANT JORDI 2018

El dilluns passat vam celebrar a l’institut el lliurament de premis dels Jocs Florals d’aquest curs. Vam poder gaudir d’algunes mostres de talent i creativitat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van tenir la seva cerimònia de premis al Casal d’Ullastrell. Felicitats a tot… Llegeix més»

Presentació de l’obra “Nit de somnis”

L’obra de William Shakespeare El somni d’una nit d’estiu (1595), ha servit d’inspiració als alumnes del batxillerat d’Arts Escèniques de l’INS de Viladecavalls per crear l’espectacle ‘Nit de somnis’. Sota la dramatúrgia i direcció del professor José Antonio Aguado i prescindint de la trama amorosa, se centra en el teatre… Llegeix més»

Jornades de Centres de Referència

El divendres 13 d’abril a les 10 del matí, els professors de l’Ins Viladecavalls, José Antonio Aguado, i del CEM-Conservatori de Terrassa, Ramon Rius i Nuno Mendes, varen participar en les Jornades de Centres de Referència organitzades pel Dep. d’Ensenyament.
L’acte es va dur a terme… Llegeix més»